Morgen is het zover: de grote Shell LiveWIRE Award Jurydag bij BNR!

  • 09 november 2011
  • -Reacties

Morgen is het 10 november, en dit betekent een spannende dag voor de 13 kandidaten die kans maken op de Shell LiveWIRE Award 2011. Het belooft een bijzondere dag te worden, aangezien iedere kandidaat uiteraard een positie in de finale wil veroveren.

Strijd om een finaleplaats

De jurydag vindt plaats bij het FD/ BNR Nieuwsradio in Amsterdam. Iedere kandidaat heeft 8 minuten de tijd om zich te presenteren aan de jury. De presentatie begint met een pitch van maximaal 1 minuut, waarna er 7 minuten tijd is om vragen van de jury te beantwoorden. De juryleden hebben zich goed voorbereid op het bedrijfsprofiel, financiële prognose en het stand-der-techniek onderzoek dat uitgevoerd is door het NL Octrooicentrum. De jury beoordeelt verder integraal op technologie-, marketing- en organisatiecompetenties, ondernemerschap en innovatie.

Niet de minste juryleden dit jaar

De kandidaten en hun innovaties worden onder de loep genomen door een sterke jury, te weten:

  • Imke Carsouw: MT-lid directie ondernemerschap – Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie
  • Annemarie Forman: Adviseur Accountancy & Bedrijfsadvies - BDO
  • Wim Schinkel: Technology Manager - SHELL
  • Dirk Minne Vis: Regiodirecteur - Syntens Innovatiecentrum

Slechts vier ondernemers veroveren een plaats in de finale van de LiveWIRE Award 2011 op woensdag 14 december 2011. Zij komen in aanmerking voor de hoofdprijs van maar liefst € 10.000,-, en de publieksprijs van € 2.500,-.

Bekendmaking finalisten

Gedurende de dag zullen berichten online verschijnen, en zullen de ondernemers gevolgd worden via foto’s en interviews. Houd de website en Twitter morgen dus goed in de gaten, en ben als eerste op de hoogte welke 4 kandidaten door mogen naar de grote finale op 14 december 2011!

Om 17.00 uur worden de finalisten bekendgemaakt..en uiteraard brengen we je meteen op de hoogte voor welke ondernemers de champagne morgen open kan!

Weten welke 13 innovatieve ondernemers morgen kansmaken? Kijk HIER.