Succesvolle afsluiting Net Gestart Dag!

  • 29 februari 2012
  • -Reacties

Op 23 februari 2012 organiseerde Syntens Innovatiecentrum de laatste Net Gestart Dag binnen het project Nieuwe Energie op de Creatieve As. Een goede afsluiting, want maar liefst veertig creatieve starters gingen in kleine workshops weer enthousiast aan de slag met onderwerpen waar zij als starters tegenaan lopen. Juully Ruyters, innovatieadviseur: “Ook ik heb genoten van deze laatste Net Gestart Dag, een concept dat tweehonder deelnemers in twee jaar heeft getrokken. Heerlijk dat enthousiasme en die energie van al die net gestarte bedrijven.”

Enthousiaste reacties

Een greep uit de vele enthousiaste reacties van ondernemers: “Zeer inspirerend, leerzaam en afwisselend” (Renate Huiting), “Handige tips gekregen voor mijn website en leuke mensen ontmoet” (Sandra de Leeuw), “ik heb echt een duwtje in de goede richting gekregen.” (Renate Jonker).

Ook was er weer veel enthousiasme onder de sprekers! Barbara Labrie verwoordde het via twitter als volgt:“@juully020 oh wat was dat toch weer leuk om te doen. Dank jullie wel voor de mogelijkheid. Echt een feestje!” En Jan Huisers twittert: “@juully020 @netwerk023 Tof dat ik dit nu vanaf de andere kant mocht beleven. #netgestartdag. Goede, nuttige maar vooral gezellige middag #syntens”!

Ervaring van Juully Ruyters

Juully RuytersWat altijd opvallend was aan de dagen, is dat iedereen zo lang bleef napraten over hun ervaringen tijdens de borrel. Ik zal het missen: het waren unieke dagen en zowel de deelnemers als de sprekers waren geweldig. Bedankt allemaal!

Ik hoop dat iedereen veel inspiratie en kennis uit de bijeenkomsten heeft gehaald en we nog veel van alle deelnemers zullen horen via de Netwerk023 site! Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden die Syntens biedt voor creactieve starters laat het gerust weten via juully.ruyters@syntens.nl

Lees het volledig artikel via deze LINK.