Masterclass Succesvolle Financiering: Het Investeerders Programma

  • 23 maart 2012
  • -Reacties

Je bent een ambitieuze ondernemer en wilt met je innovatieve product of dienst een groeistap maken. Hiervoor heb je echter financiering nodig en dat is, zeker in de huidige omstandigheden, niet makkelijk. Des te belangrijker dat je perfect voorbereid bent als je bij een investeerder aanklopt. Wij zorgen hiervoor met expertsessies, intervisie en individuele coach gesprekken. En als je dat wilt brengen we je na afloop in contact met investeerders. Ben jij een van de 15 ondernemers die een plek verovert en deel mag nemen aan Het Investeerders Programma van de Masterclass Succesvolle Financiering?

EXPERTSESSIES EN INTERVISIE

In de periode van 11 april tot 16 mei vindt wekelijks een bijeenkomst plaats waarin een expert langs komt die een specifieke onderwerp behandelt waarmee je te maken krijgt als je met een investeerder gaat samenwerken waaronder: je businesscase, je pitch, bedrijfswaardering, onderhandelen en de exit. Daarnaast staat er een aantal intervisie bijeenkomsten op het programma waarin je met een groep collega ondernemers van elkaar leert en elkaar van feedback voorziet.

INDIVIDUELE COACH GESPREKKEN

Gedurende het programma wordt je begeleid door een persoonlijke coach die je helpt met de voor jou specifieke aandachtspunten.

BEPERKTE PLAATSEN EN TOELATING

Het Investeerders Programma is een unieke kans, maar er is beperkt plaats.

De criteria waar de selectiecommissie op toetst zijn: Mate van innovatie, duidelijke groeiambitie, onderbouwde investeringsbehoefte en kwaliteiten van de ondernemer(s).

Als je deel wilt nemen dan kun je je aanmelden door de volgende stappen te nemen:

Maak een videopitch

-          Vul het aanmeldformulier in (deze vind je hier)

-          Stuur een samenvatting van je businessplan (maximaal 3 A4 lang) mee

-          Voeg daaraan tenminste een investeringsbegroting en financieringsplan toe

Stuur dit allemaal uiterlijk 2 april 2012, 09:00 uur naar oscar.lauf@syntens.nl.

KOSTEN DEELNAME AAN HET GEHELE PROGRAMMA

De kosten bedragen € 450,- (vrijgesteld van B.T.W.).

MEER INFORMATIE

Alle informatie over het Investeerders Programma, vindt je hier:

Masterclass Succesvolle Financiering - Het Investeerders Programma

Aanmeldformulier Masterclass


Het investeerdersprogramma wordt aangeboden door Taskforce Innovatie Regio Utrecht, UtrechtInc, Shell LiveWIRE, Syntens Innovatiecentrum en Dutch Game Garden.