LiveWIRE Netwerk Event 2012

  • 25 april 2012
  • -Reacties

Grootbedrijven en multinationals zijn op zoek naar jou als innovatieve ondernemer! - Let op: het netwerk event is verplaatst naar 23 en 24 oktober!

Contacten en een sterk netwerk, nieuwe kennis en commercieel potentieel: ingrediënten voor nieuwe business! Heb jij ook behoefte aan nieuwe contacten en kansen voor jouw producten en diensten? Ben je een startende ondernemer met grote ambities? Ontmoet dan twintig New Business, Inkoop en Marketing managers van grootbedrijven en multinationals tijdens het LiveWIRE Network Event op 23 en 24 oktober aanstaande. Voor innovatieve starters is dit event dé kans om in contact te komen met grote samenwerkingspartners of launching customers.

Na het succes van voorgaande jaren organiseren Shell LiveWIRE, Syntens Innovatiecentrum, incubators Yes!Delft en UtrechtInc. op 6 en 7 juni de nieuwe editie van het LiveWIRE Network Event. Tijdens deze dagen word jij als startup in contact gebracht met New Business, Inkoop en Marketing managers van een grootbedrijf of multinational. Ontmoet managers die op zoek zijn naar jouw innovatieve kennis, passie voor ondernemen en schitterende vernieuwende ideeën. Pak jij de kans om gezamenlijk nieuwe business te ontwikkelen? 20 perfect matches: grootbedrijf/multinational x innovatieve starter!

Het LiveWire Network Event 2012 biedt een platform waarin een selecte groep van twintig startende ondernemers wordt uitgenodigd om twintig managers/ multinationals te inspireren met nieuwe technologieën en creatieve toepassingen. In de vorm van pitches presenteren twintig innovatieve starters in zestig seconden hun product of dienst en hun expertise. In 3 gespreksrondes maak je vervolgens nader kennis in 1-op-1 gesprekken. De ultieme mogelijkheid om nader kennis te maken en samen te kijken of er een match is.

Twee dagen, twee thema´s

Om te zorgen voor een concreet passend aanbod en de ideale match omstandigheden, is er voor elke dag een specifiek thema gekozen. De aansluiting tussen jou als starter en de aanwezige managers is op deze manier zo optimaal mogelijk.

Op 23 oktober 2012 is het thema ´Internet & New Media´
Locatie UtrechtInc
Inschrijven voor deelname op 23 oktober

Op 24 oktober 2012 is het thema ´Climate & Energy´
Locatie Yes!Delft
Inschrijven voor deelname op 24 oktober

Deelname

Hierboven kan je je direct aanmelden. Kosten voor deelname bedragen € 50,00 p.p. Deelname gaat op volgorde van aanmelding, aangezien er slechts twintig plaatsen per dag zijn, raden wij je aan snel te reageren. Voor meer informatie kun je per email contact opnemen met Raoul Rossou, of per telefoon via 088- 444 0 342.

Deelnemers

Hieronder vind je reeds aangemelde deelnemers:

23 oktober - 'Internet & New Media'
Company Caboose - Tom Rijks http://www.companycaboose.com/
Ideeëndropper (Bureau D’rop) - W. Aardema http://www.bureaudrop.nl/
Meet mijn tijd - K. Muilwijk http://www.meetmijntijd.nl/
Genolabs - S. Jadhav  http://www.genolabs.com/
Tempeest - K. Sikkema  http://tempeest.nl/
Site2Mobile - I. Hunink  http://www.site2mobile.com/
Go About  - J. Lammers  http://www.goabout.nl/
Binkies - R. Huijser  http://binki.es/
Kortingisleuk.nl BV - G. Luyendijk http://www.kortingisleuk.nl/
Innovattic - L. Metz http://www.innovattic.com

24 oktober - 'Climate & Energy'
Green Turbine BV - E. Post http://www.greenturbine.eu/nl/
Eternal Sun - C. Mousaoui http://www.eternalsun.com/
Ephicas - H. Jongebreur http://www.ephicas.eu/
Ephicas - G. van Raemdonk http://www.ephicas.eu/

Het LiveWIRE Network Event 2012 wordt aangeboden door UtrechtInc., Shell LiveWIRE, Syntens Innovatiecentrum en YES!Delft.

Tags: