Mazars en Intro2Turkey bieden toegang tot kansrijke sectoren in Turkije

  • 24 mei 2012
  • -Reacties

Biedt internationale handel kansen tot groei voor jouw organisatie? Ben je op zoek naar heel specifieke inzichten en kennis van de Turkse markt? De succesvolle toekomst van Turkije kan wel eens onderdeel gaan uitmaken van de toekomst van jouw organisatie. Mazars Turkish Desk organiseert in samenwerking met Intro2Turkey van 30 september tot en met 3 oktober 2012 een tweede handelsmissie naar Istanbul. Het gezamenlijke programma biedt je een unieke kans om jouw exportactiviteiten te verrijken, deze keer met een focus op de sectoren Technologie, Media & Telecom.

Inhoud

Om de toegang tot de Turkse markt efficiënter en krachtiger te maken opent Mazars, met lokale vestigingen in Istanbul, Ankara en Bursa, haar netwerk voor jou. Daarnaast biedt Intro2Turkey een maatwerkprogramma waardoor je niet alleen kennis maakt met het Turkse ondernemerschap maar ook daadwerkelijk verschillende opdrachten kan werven.

Momenteel zijn wij voor de handelsmissie op zoek naar potentiële deelnemers. Op basis van een kennismakingsgesprek kun je aangeven of jij je bij de handelsmissie wilt aansluiten. Het is ook mogelijk om een andere benadering te kiezen, specifiek gericht op jouw wensen en activiteiten.

Op basis van een profielschets wordt na de inschrijving een gelimiteerd aantal potentiële Turkse zakenpartners geïnventariseerd. Hierbij verkiezen wij kwaliteit boven kwantiteit. Onze aanpak is er op gericht je met een klein aantal serieus geïnteresseerde partijen in contact te brengen, wat de kans op een passende match vergroot. Uiteraard word je zowel voorafgaand aan de reis (voorbereiding en plannen van afspraken) als tijdens en na de reis door ons bijgestaan.

Aanmelden

Nieuwsgierig naar wat de handelsmissie je kan opleveren? Kom dan naar het seminar ‘Zakelijke Aspecten in Turkije’ op 4 juni op ons kantoor in Amsterdam (16:00 – 19:00) as., waar jij je vrijblijvend kunt laten informeren. Je kunt ook eerder contact met ons opnemen om nader kennis te maken en uitleg te krijgen over de kansen en de mogelijkheden die de handelsmissie naar Turkije je biedt.

Tags: