Felicitaties aan de ontvangers van de FREE tickets Lean Startup Machine Rotterdam

  • 30 mei 2012
  • -Reacties

De inschrijving voor het winnen van FREE tickets voor Lean Startup Machine Rotterdam is inmiddels gesloten. De onderstaande startups hebben een FREE ticket weten te bemachtigen:
Zaneris
Kroupys.com
SNOX
Just another startup
NCI-management
PortMantoo
ENVIU

Deze ondernemers kwamen met de mooiste inzendingen en winnen één FREE ticket voor deelname aan het Lean Startup Machine Rotterdam. Dit wordt hen aangeboden door Syntens Innovatiecentrum en Shell LiveWIRE. De ondernemers mogen deelnemen aan een intensief weekendprogramma waarin ze kennis nemen van de lean startup principes, maar vooral ook aan de slag gaan met hun ondernemersidee. We hopen dat dit weekend inspiratie, kennis en nuttige contacten oplevert, en het een mooie stap wordt bij het realiseren van hun ondernemersdromen.

Inzendingen

Deze ondernemingen stuurden bijzonder leuke en creatieve motivaties. Een voorbeeld van een leuke inzendingen kwam van ENVIU, die een filmpje instuurden. Dit filmpje kun je hieronder bekijken:

Lean Startup

De Kamer van Koophandel en Shell LiveWIRE hebben deze FREE tickets beschikbaar gesteld omdat we enthousiast zijn over de kracht en toegevoegde van Lean Startup. Door Lean Startup breder bekend te laten worden en toe te laten passen draagt dit bij aan onze Syntens Missie:
Syntens stimuleert ondernemingen zich duurzaam te vernieuwen en bevordert hiermee welvaart en welzijn in Nederland.

Tags: