Masterclass ‘koersen op groei’ in samenwerking met CUBE050

  • 31 mei 2012
  • -Reacties

Je hebt het lef gehad ondernemer te worden en je hebt inmiddels een mooi bedrijf opgebouwd: Het bedrijf groeit, maar je wilt meer en volgens jou kan er ook meer. Je bent op zoek naar concrete richtingen en handvatten om jouw bedrijf succesvol de volgende (groei)fase in te leiden. Je weet dat een deel van de sleutel daarvoor bij jezelf ligt. Je wilt je daarin ontwikkelen. En je wilt jouw medewerkers betrekken in dit proces. Dan ben jij de juiste kandidaat voor deze masterclass!

Masterclass ‘koersen aan groei’

Syntens en SHELL/LiveWIRE organiseert samen met het CVO/CUBE050 voor ondernemers uit de CUBE050 de masterclass ‘koersen op groei’. Je gaat samen met ongeveer tien andere ondernemers die met vergelijkbare vragen rondlopen op zoek naar de antwoorden voor nu én in de toekomst. In 5 sessies worden jouw vraagstukken besproken en krijg je van collega-ondernemers adviezen waar je direct mee aan de slag kan. De vraagstukken worden ingeleid, geïllustreerd en in perspectief geplaatst door ervaren (MKB) adviseurs.

Programma

Sessie 1:   Koersen op groei (27 juni 2012)
Hoe zie jij jouw ondernemerstoekomst en waar liggen kansen en knelpunten? Aan de hand van jouw concrete ambities bespreken wij op welke wijze jij deze ambities kunt realiseren.

Sessie 2: Marketing & Sales (11 juli 2012)
Hoe goed ben jij in het vak’ van verkoper en hoe kan je daar beter in worden? Waar liggen voor jou de uitdagingen bij 'koude acqusitie?' In deze tweede sessie gaan wij actief aan de slag met deze vragen.

Sessie 3: Leiding geven aan groei (12 september 2012)
Hoe kan jij jouw bedrijf de komende jaren laten groeien en wat vraagt dit van jou als ondernemer? We gaan in op het leiding geven aan een groeiende organisatie.

Sessie 4:   Financiering (26 september 2012)
Hoe kom ik op een slimme manier aan geld’ is de meest gehoorde vraag bij groei. Via de bank of via investeerders? We maken jou wegwijs in financieringsland.

Sessie 5:   Slotbijeenkomst (10 oktober 2012)
We sluiten deze masterclass op een verrassende wijze af.

Voor wie?

Deze masterclass is gericht op bewoners van de CUBE050 én LiveWIRE deelnemers met een bedrijf van meer dan 5 medewerkers. Als ondernemer zoek je inzichten om een groeiend bedrijf effectief te leiden. Je hebt het lef om naar jezelf te kijken als motor van de verandering en jezelf (en anderen) uit te dagen.

Wat levert het je op?

  • Inzicht in de kenmerkende ‘groeipijnen’ van MKB bedrijven
  • Praktische handvatten over het verder ontwikkelen van jouw bedrijf.
  • Toegenomen zelfkennis over hoe jij in deze (groei)fase effectief leiding kan geven aan jouw bedrijf.
  • Een interessante netwerk van collega-ondernemers die in dezelfde (groei)fase zitten als jij en waar jij met op kan terugvallen bij vragen en/of problemen.

Locatie en tijden

De bijeenkomsten worden gehouden in de CUBE050 (Kadijk 1). We starten tegen 15.30 uur en eindigen ‘avonds rond 20.00 uur. Voor een maaltijd zal worden gezorgd. De bijeenkomst van 27 juni begint i.v.m het EK om 14.00 uur en zal om 18.00 uur eindigen.

 

Tags: