Win jij de Shell LiveWIRE Award 2012?

  • 05 juli 2012
  • -Reacties

Graag nodigen wij jou als innovatieve ondernemer uit om je aan te melden voor de LiveWIRE Award 2012. Wie weet kom jij in aanmerking om je straks het podium te beklimmen en maak je kans op de prestigieuze Shell LiveWIRE Award!

Voorwaarden

Kijk direct of je in aanmerking komt.
Strikte voorwaarden voor deelname zijn:

  • Je onderneming bestaat minimaal 1 jaar en heeft een aantoonbare geld/goederenstroom.
  • Jijzelf bent niet ouder dan maximaal 35 jaar.
  • Je onderneming bestaat niet langer dan maximaal 5 jaar.

Samen met een Kamer van Koophandel Innovatieadviseur kun je kijken of je in aanmerking kunt komen voor deelname.

Inschrijven kan tot 20 augustus 2012. Kandidaten krijgen persoonlijk bericht in week 36.

Het Finaletraject

Er worden door een jury dertien ondernemers uit de inzendingen geselecteerd. Hierbij wordt onder andere gekeken naar innovatief vermogen en ondernemerschap. Deze dertien ondernemers zijn de kandidaten voor de jurydag. Tijdens de jurydag op donderdag 8 november 2012 pitchen alle 13 genomineerden hun innovatie voor de jury.  Daarbij krijgen zij gedurende deze dag trainingen op het gebied van zichtbaarheid met als doel je passie en boodschap als ondernemer excellent over de bühne te kunnen overbrengen. Aan het eind van deze dag wordt bekendgemaakt welke vier kandidaten doorgaan naar de finale.

De finale vindt dit jaar plaats op woensdag 19 december 2012. Tijdens de finale bepaalt de jury wie de hoofdprijs van € 10.000,- wint en wordt bekend wie met de publieksprijs van € 2.500,- naar huis gaat. De publieksprijs wordt gewonnen door degene met de meeste online stemmen. Naast de geldprijzen is de publiciteit die rondom het finaletraject ontstaat van grote waarde.

We hopen zoals ieder jaar weer op spectaculaire inzendingen! Het belooft weer een spannend traject te worden waarmee we aan het grotere publiek kunnen laten zien wat innovatief ondernemerschap betekend.  

Neem contact op met jou eigen Kamer van Koophandel Innovatieadviseur.

Belangrijke data

Sluitingdatum inzendingen: maandag 20 augustus 2012
Bekendmaking kandidaten: in week 36
Finaledag: 19 december 2012

Al zin om mee te doen?  Kijk dan nog even terug naar de video van vorig jaar.

Tags: