Ontwerperskringen helpen ondernemers om hun bedrijfsambities te realiseren

  • 25 juli 2012
  • -Reacties

De Nederlandse Creatieve Industrie staat voor een uitdaging met de huidige economische tegenwind. Door samenwerking, verbinding en kennisdeling en door goed te kijken naar waar kansen liggen ontstaan nieuwe markten én nieuwe business. Door nieuwe contacten op te doen en kennis te verkrijgen, leg je als ondernemer een stevigere basis voor je bedrijf.  BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers) en Syntens Innovatiecentrum organiseren daarom het gehele jaar kringen waar concreet nieuwe markten worden verkend en nieuwe business gerealiseerd kan worden.

Filmpjes

Bekijk hieronder de filmpjes om eerdere ervaringen en reacties van ondernemers te zien.

Aart Geesink tijdens BNO Ontwerperskring 2012

Jenny Lindhout tijdens BNO Ontwerperskring 2012

Ontwerperskringen

In de door BNO en Syntens Innovatiecentrum opgezette Ontwerperskringen volgt een groep van 7 tot 10 bureaueigenaren of zelfstandig ondernemers een traject waarin zij concreet kansen kunnen benutten. Centraal staat leren-van-elkaar rondom het onderwerp Nieuwe Markt, Nieuwe Business. De kringen worden landelijk georganiseerd en hebben als doel om ondernemers te helpen hun bedrijfsambities te realiseren. Dit gebeurd door kritisch sparren, het uitwisselen van kennis en inspiratie tussen collega-ondernemers. Het innovatief vermogen van een ondernemer groeit hierdoor en heeft een positief effect op de omzet en helpt om duurzame groei waar te kunnen maken. Ondernemers delen knelpunten en ervaringen en werken aan een concrete aanpak om meer opdrachten uit een voor hun nieuwe klantengroep te halen.

De eerstvolgende kring

Ook meedoen met een ontwerperskring? De eerst volgende kring is op
25 september in Breda.
Meer informatie over deze ontwerperskring vindt je HIER.

Meer informatie of inschrijven

Voor meer informatie over de ontwerperskring of om je inte schrijven voor de ontwerperkring in Breda kan je contact op nemen met Paulien Roovers of via haar telefoonnummer 088-444 0 291