Ondernemer en actief in de agrifood sector? Dan dagen wij je uit!

  • 31 juli 2012
  • -Reacties

Tijdens de Food Valley expo op 25 oktober a.s. organiseert StartLife in samenwerking met stichting Food Valley tijdens de Food Valley Expo de ‘StartLife Arena’. Het ‘StartLife Arena programma’ ter waarde van ruim € 11.000,- biedt startende ondernemers in de agrifood dé kans zich te presenteren voor een selectie van investeerders en de bezoekers van de Food Valley Expo.

Hoe werkt de selectie voor StartLife Arena?

Food Valley Expo is er voor en door vertegenwoordigers uit het (inter)nationale agrifoodsector; bedrijfsleven, kennisinstellingen,overheid en intermediaire organisaties. Uit de aanmeldingen voor het “StartLife Arena programma” worden ca. 20 innovatieve starters geselecteerd die op de Expo in de “StartLife Arena”  gepresenteerd zullen worden. Vijf veelbelovende proposities worden daarnaast genomineerd om live te pitchen voor een panel van deskundige en ervaren investeerders en het publiek van de Food Valley Expo.

Wat levert StartLife de 20 geselecteerde starters op?

  • Een professionele pitch training voorafgaand aan de expo
  • Gratis toegang tot de Food Valley Expo (t.w.v. € 200,-) op 25 oktober 2012
  • Toegang tot een netwerk van investeerders, interessante bedrijven en mede-starters
  • Feedback en advies van ervaren investeerders, coaches en ondernemers

Geïnteresseerd?

Schrijf je dan uiterlijk 1 september 2012 in door een mail te sturen aan: Jurgen.Sonneborn@foodvalley.nl. Vermeld daarbij je contactgegevens en een korte achtergrond en wij sturen je de instructies voor deelname aan de “StartLife Arena”.
 
We zien je aanmelding graag tegemoet!

StartLife Arena is een samenwerking tussen StartLife, fostering entrepreneurship en de Stichting Food Valley.

Tags: