High Growth Awards 2012: De inschrijvingen zijn geopend

  • 30 juli 2012
  • -Reacties

De High Growth Awards vormen hét podium voor topgroeibedrijven in Nederland. Deze Awards onderscheiden zich door de beoordeling van de groeikwaliteit. Een onafhankelijke jury bepaalt wie tot de top van de groeibedrijven in Nederland behoort.

Waarom deelnemen?

Nominatie voor de High Growth Awards betekent onafhankelijke erkenning voor je team en voor u als ondernemer. Het betekent ook landelijke media-exposure: de genomineerden worden in de media aangekondigd en krijgen uitgebreid aandacht op de websites van Rabobank, Grant Thornton, Philips en Port4Growth. Bovendien ontmoet u collega groeiondernemers uit je regio. De feestelijke uitreiking van de High Growth Awards op 28 november 2012 vormt het hoogtepunt.

Wat zijn de deelnamecriteria?

Deelname aan de High Growth Awards staat open voor snelgroeiende bedrijven uit alle branches. Een voorwaarde is dat je bedrijf een Nederlands bedrijf is en hier ook gevestigd is. Daarnaast heeft je bedrijf in de afgelopen drie jaar (2009, 2010 en 2011) minimaal een gemiddelde omzetgroei van 10% per jaar gerealiseerd. De overige criteria vindt u op: www.highgrowthawards.nl.

Hoe werkt het?

De verkiezingen zijn regionaal georganiseerd. Er zijn zes regio’s: Noord-Nederland, Oost-Nederland, Midden-Nederland, Zuid-Nederland, Noord-Holland/Flevoland en Zuid-Holland/Zeeland. Per regio wordt een winnaar uitgeroepen. Dit jaar wordt specialle aandacht gegeven aan de maakbedrijven van Nederland. Een speciale Thema Award wordt uitgereikt voor Innoveren, Maken en Groeien. De Awards worden tijdens een feestelijke avond uitgereikt.

Winnaars en groeiondernemers uit de regio ontmoeten elkaar en delen ervaringen, visies en ideeën met elkaar. Kortom: een inspirerend evenement voor en door topgroeiondernemers uit Nederland.

Aanmelden

Aanmelden kan op http://www.highgrowthawards.nl/pagina/inschrijfpagina-2012/ vóór 15 september 2012.