Trade Fair voor ondernemers tijdens Game in the City

  • 01 augustus 2012
  • -Reacties

Op 22 en 23 november 2012 vindt de jubileum editie van Game in the City plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Het thema van deze vakbeurs voor de game-industrie is  ‘Disruption and Innovation’. Ook dit jaar zullen de Dutch Game Awards worden uitgereikt. De awards zijn inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste prijzen in de Nederlandse game-industrie.Jij als ondernemer kan erbij zijn en je onderneming presenteren op de Trade Fair.

Trade Fair

Game in the City organiseert in samenwerking met verschillende kennis- en netwerkpartners, waaronder Syntens Innovatiecentrum en de KvK, ook dit jaar weer een Trade Fair op beide dagen. Een uitgelezen mogelijkheid om je bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij bezoekers en deelnemers aan het congres. Bovendien zullen er 3 à 4 VIP tours langs de diverse stands worden geleid, met ondernemers en belangstellenden buiten de game-industrie.

De afgelopen jaren was de Trade Fair een enorm succes en tijdens deze editie van Game in the City willen wij jullie graag opnieuw de mogelijkheid bieden om je  bedrijf, product en/of dienst uit de game-industrie te profileren bij de bezoekers, partners en deelnemers.

Business to Business Trade Fair – donderdag 22 november

Deze dag is gericht op de game industrie en heeft een mooie line-up van sprekers en onderwerpen. Dé kans om bezoekers, partners en deelnemers kennis te laten maken met je bedrijf en producten. En natuurlijk organiseert Syntens Innovatiecentrum weer VIP-tours met  en voor ondernemers en belangstellenden uit verschillende sectoren. De Fair wordt georganiseerd en gesponsord door Syntens en de Kamer van Koophandel.

Young Talents Trade Fair – vrijdag 23 november

De tweede dag is gericht op studenten en young professionals. De ideale gelegenheid voor bedrijven en studenten om in een informele sfeer elkaar te ontmoeten en kennis te delen, nieuwe talenten te scouten en samenwerkingen aan te gaan.

Deelname

In totaal zijn er 40 stands beschikbaar. Deelname bedraagt €350,- (ex. BTW) voor 1 dag en voor 2 dagen betaal je €500,- (ex. BTW). Dit is inclusief entree, lunch en borrel voor 2 personen. (exclusief Award Dinner) Hierbij ontvang je ook een vermelding van je bedrijfsnaam, logo en link op de website en op de locatie.

Inschrijven

Schrijf je nu in om je bedrijf tijdens de Trade Fair te presenteren. Inschrijven doe je HIER

Voor meer informatie over het event kijk je op

inthecity.nl