Lost in Time op Symbid via LiveWIRE

  • 31 juli 2012
  • -Reacties

Lost in Time is een spannende game voor iPad waarmee je steden op een heel innovatieve manier kan ontdekken. Samen met je kinderen of kleinkinderen, samen met je vrienden of samen met je collega's! Met Lost in Time word je zelf onderdeel van de geschiedenis door de verhalen van de stad zelf te beleven en zelf te ervaren. De combinatie van game, film en het gebruik van de iPad op locatie maakt van Lost in Time een nieuw avontuur en een unieke beleving, die geschikt is voor alle leeftijden en zo een breed publiek zal aantrekken.

Symbid

Lost in Time wordt in augustus gelanceerd in Utrecht. Daarna wil Tempeest - de maker van Lost in Time - snel uitrollen naar nog zo'n twintig steden in Nederland. Om dat te kunnen realiseren is nog €40.000,- nodig. Dat geld wil Tempeest bij elkaar brengen door aandelen te verkopen via Symbid, een platform voor crowdfunding en winnaar van de LiveWIRE Award Publieksprijs. Je kunt al een aandeel kopen vanaf €20,- Wil je ook mede eigenaar worden van Lost in Time? Koop dan HIER je aandelen!

LiveWIRE

Momenteel is Lost in Time deelnemer in het LiveWIRE programma en maakt gebruik van een adviseur van Syntens die helpt met praktisch advies bij allerlei zaken. Daarnaast mocht Lost in Time onlangs een LiveWIRE adviescheque besteden aan advies voor de ontwikkeling van een lanceringstrategie. “Helaas hebben wij zelf weinig marketing kennis in huis dus hier hadden we erg behoefte aan. De heren van EPIC hebben vervolgens een lanceringritme voor ons ontworpen dat we steeds kunnen reproduceren. Hier maken we dankbaar gebruik van want we hebben maar liefst 24 lanceringmomenten voor de boeg aangezien Lost in Time straks in 24 steden te spelen zal zijn!” vertelt Johanneke Minnema van Lost in Time.

Filmpje

Lost in Time komt het best tot zijn recht op een iPad. Tot de lancering in augustus kan je in het onderstaande filmpje alvast zien wat het spel inhoudt.

Pilot

Ook is er al een pilot geweest van Lost in Time, zoals je kan zien in het onderstaande filmpje.

Tags: