MKB oplaadpunt. Ondernemen is mensenwerk

  • 21 augustus 2012
  • -Reacties

Tal van huidige ontwikkelingen zetten het bestaande organisatiemodel sterk onder druk. Het nieuwe werken, duurzame inzetbaarheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn begrippen die rondzingen maar vaak nog geen concrete invulling hebben gekregen. Hoe doe je dat eigenlijk en blijf je ook nog groeien? Op 18 september a.s. organiseren Syntens, DeLimes en Qurius Inspirience Center de kennisdeelmiddag “Ondernemen is mensenwerk”.

Ervaring van ondernemers

Tijdens deze middag vertellen ervaren ondernemers over de wijze waarop zij hun organisatiemodel hebben aangepast door niet alleen meer te kijken naar het maken van winst. Belangrijker zijn minder tastbare zaken zoals de toegevoegde waarde van de geleverde producten, het werkplezier, het benutten van de kwaliteiten van de medewerkers en de bijdrage van de onderneming aan de samenleving als geheel.

Ondernemers Wim Kok van Biologische Boerderij Groot Weede, Coby Traas van Zorggroep Ter Weel, Toos Hofstede van Gulpener Bier en Henny de Haas van Hoppenbrouwer (Beste Brabantse werkgever 2010) vertellen je tijdens interactieve workshops hoe zij hiermee aan de slag zijn gegaan en waar ze tegenaan zijn gelopen. Maar vooral wat het ze heeft opgeleverd en hoe ze kijken naar de toekomst.

Wijze lessen uit de praktijk

Uit hun praktijk komen verassende ervaringen en ideeën die je kunnen inspireren en waar je als ondernemer je voordeel mee kunt doen. De ondernemers werken niet alleen mee door op deze dag hun ervaring met je te delen. Zij zetten ook hun deuren voor je open zodat je zelf  kunt kijken en ervaren waar het allemaal toe heeft geleid! Tenslotte biedt Syntens je kosteloos de tools om jouw eigen organisatie te toetsen en daarmee te kijken hoe je met jouw mensen verder kunt groeien!

Details

Voor deelname aan het programma vragen wij een bijdrage van € 29,- inclusief lunch en netwerkborrel. Als je deel wilt nemen kun je jezelf voor 1 september a.s. aanmelden. Tevens kun je hier aangeven welke workshops je wilt bezoeken. Als organisatieadviseur ben je van harte welkom echter vragen wij je dan wel als tegenprestatie deze dag twee ondernemers te introduceren die aan de verlangde criteria voldoen.

Van:    12:30 tot: 18:00
Datum:    18-09-2012
Locatie:    Qurius Insperience Center
Adres:    Van Voordenpark 1a, 5301KP Zaltbommel
Eigen bijdrage:    € 29 inclusief lunch en netwerkborrel
Aantal plaatsen:    125

Programma: ‘Ondernemen is mensenwerk’

13.00         Inloop en lunch
13.30         Opening door dagvoorzitter Syntens
13.45         Inleiding directeur Qurius
14.30         Interactieve workshopronde 1
15.15         Zaalwisseling en pauze
15.30         Interactieve workshopronde 2
16.15         Zaalwisseling
16.30         Interactieve workshopronde 3
17.15         Afsluiting dagvoorzitter 
17.30         Netwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden voor deze dag kan HIER.

Tags: