THE CROSSOVER MARKETPLACE @ PICNIC 2012: speciaal voor het MKB

  • 13 september 2012
  • -Reacties

Tijdens het PICNIC Festival 2012, dat dit jaar plaatsvindt op 17 en 18 september in het Eye in Amsterdam, krijgt een select gezelschap ondernemers de mogelijkheid om hun innovatieve diensten en producten op The Crossover Marketplace te presenteren. Deze unieke mogelijkheid wordt door Syntens innovatiecentrum, de Kamer van Koophandel Amsterdam, het Kansenkanon en PICNIC aangeboden. Een mooie kans voor innovatieve ondernemers om zichzelf op de kaart te zetten tijdens twee dagen van een van de grootste Europese platformen voor creativiteit en innovatie.

New Ownership

Het centrale thema van PICNIC is dit jaar de megatrend ‘New Ownership’: De samenkoppeling van technologieën stelt mensen over de hele wereld in staat om zich met elkaar te verbinden en zijn een krachtig stimulans voor persoonlijke en maatschappelijke ontwikkelingen. Deze ontwikkeling vindt plaats tegen een achtergrond van het snel afnemend vertrouwen in traditionele instellingen en de overheid. PICNIC Festival 2012 is het grootste Europese evenement met dit thema. Het volledige programma overzicht is te vinden via www.picnicnetwork.org.

The Crossover Marketplace

Deelnemende ondernemers hebben tijdens PICNIC een plaats op The Crossover Marketplace. Hier komen zij in contact met nationale en internationale bezoekers van het PICNIC Festival 2012, zoals potentiële investeerders, nieuwe samenwerkingspartners en opdrachtgevers uit andere sectoren.

Ondernemers presenteren

De geselecteerde ondernemers presenteren innovatieve diensten en/of producten, specifiek voor en/of in samenwerking met andere sectoren. Crossovers tussen verschillende sectoren zoals  Agrofood, Tuinbouw, High Tech systemen, Energie, Logistiek, Life Sciences &  Health, Water en Chemie hebben tot verrassende innovaties geleidt. Daarbij geven veel van de innovaties een antwoord op actuele of toekomstige maatschappelijke uitdagingen, zoals leefbare steden, vergrijzing, duurzame voedselvoorziening, mobiliteit, etc. De innovaties worden getoond op The Crossover Marketplace.

Aanwezigen

Hier ziet u welke ondernemers aanwezig zijn op de Crossover Marketplace 

Tags: