Tweede editie van het Startup Weekend Enschede

  • 04 februari 2013
  • -Reacties

Het Startup Weekend vindt weer plaats in Enschede van 15 tot en met 17 maart 2013 (Spinnerij Oosterveld). Ben jij enthousiast over IT, mobiele apps, startups, ondernemerschap, creativiteit, business development en/of marketing? Heb je een idee voor een startup, of wil je deel uit maken van een startup-team? Dan nodigen wij je van harte uit voor het Startup Weekend Enschede!

SWENS

Het Startup Weekend is een 54 uur durend evenement waarbij je je idee voor een web- of mobiele applicatie omzet naar een prototype en het bijbehorende businessplan kunt presenteren.

Van idee naar bedrijf

Geen weekend vol praatjes en theorie, maar een weekend aan de slag om je idee om te zetten in een bedrijf. Deelnemers aan dit evenement zijn over het algemeen webontwikkelaars, bedrijfskundigen en ondernemers, designers, en marketeers die een idee omzetten in een onderneming. Deelnemers komen uit heel Europa, dus de voertaal van Startup Weekend Enschede is Engels.

Meest populair

Aan het begin van het weekend kan iedereen ideeën pitchen. Vervolgens gaan multidisciplinaire teams aan de slag met de meest populaire ideeën. Vanaf dat moment kan een team een onderneming op gaan bouwen. Startup Weekend is bedoeld voor zowel individuen als voor bestaande teams die op zoek zijn naar specifieke expertise.

Meer informatie en registratie

Aanmelden doe je via de website van Startup Weekend Enschede. Meld je nu aan en betaal €75 voor een geweldige ervaring (studenten betalen €50).

Tags: