Holland in the (V)Alley Startup Bootcamp in San Francisco en New York

  • 05 februari 2013
  • -Reacties

In juni 2013 wordt voor de vijfde keer de Holland in the Valley Startup Bootcamp georganiseerd. Een intensieve vierdaagse introductie voor Nederlandse technische bedrijven in Sillicon Valley, dit jaar voor het eerst tegelijk met een bootcamp in New York City. Het Consulaat Generaal in San Francisco en het Consulaat Generaal in New York City nodigen beiden 15 Nederlandse startups uit om deel te nemen aan de Holland in the (V)Alley Startup Bootcamp. De bedrijven krijgen de unieke kans om Sillicon Valley en SIllicon Alley van binnen uit mee te maken en successen van dichtbij te bekijken.

Sillicon Valley

Sillicon Valley staat bekend als geboorteplaats van tech giganten als Apple, Google en Facebook en telt vele  wereldberoemde incubators, verantwoordelijk voor onder andere: Zynga, Dropbox en Airbnb. De regio trekt ondernemers van over de hele wereld aan, die dromen om de wereld te veranderen, zoals Steve Jobs en Mark Zuckenberg.

Sillicon Alley

Sillicon Alley is de bijnaam voor New York City’s internetindustrie, die oorsponkelijk startte langs Broadway, van het Flatiron District naar Soho en Tribeca. De laatste jaren is New York City uitgegroeid tot de leider in markt voor startup in advertenties, nieuwe media en financiële technologieën zoals MediaMind, DoubleClick en vele andere web 2.0 bedrijven.

Programma

Gedurende het vierdaagse evenement worden deelnemende bedrijven ondergedompeld in de wereld van Sillicon Valley en Sillicon Alley. De vijftien per stad gekozen startups zullen waardevolle informatie vergaren op het gebied van ondernemerschap. Ze zullen trainingen  en workshops volgen om bijvoorbeeld hun pitchvaardigheden te verbeteren en zij zullen de kans krijgen om toonaangevende bedrijven, ondernemers en experts te ontmoeten. Insiders uit Silicon Valley en NYC zullen hun kennis en ervaring delen en zo een kijkje in de keuken van beide regio’s geven: Silicon Valley als de meest succesvolle high tech regio van de wereld en New York City dat, met een opkomende startup markt en talloze investeerders, strijdt om een digitale leider te worden.

Holland in the (V)Alley

Deelnemen

Ben jij of ken jij de oprichter van een jonge en innovatieve startup met een hoofdkantoor in Nederland? Wil je meer weten over welke mogelijkheden Sillicon Valley of New York City jouw bedrijf te bieden heeft? Klik hier voor de voorwaarden en het online aanmeldingsformulier.

De deadline voor aanmelden is 1 Maart 2013.

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op met:

Holland in the Valley
Consulate General of the Netherlands
info@hollandinthevalley.com
415.291.2039