'Brandstof voor groei' tijdens Shell Eco Marathon: pitch voor investeerders

  • 28 februari 2013
  • -Reacties

Shell eco-marathonOp 16 mei 2013 vindt een spetterend pitchevent voor ambitieuze groeiondernemers plaats tijdens de Shell Eco-Marathon. Presenteer jij voor een ruim aantal investeerders en sla je de brug naar financiering? Syntens Innovatiecentrum brengt je direct in verbinding met de juiste kennis en contacten met als doel het vinden van groeikapitaal. Dit geeft jou de gelegenheid om eerder, beter en sneller te groeien en te innoveren.

Datum pitches:
16 mei 2013
Locatie:
Shell Eco-Marathon, Ahoy Rotterdam
Tijd:
tussen 10.00 uur tot 17.00 uur,  6 rondes waarbij je 1 ronde aanwezig bent
Pitch:
1 pitch is 2 minuten - daarna heb je 5 minuten om vragen te beantwoorden. Aansluitend ben je minimaal 1 uur beschikbaar voor de investeerders om nader kennis te maken.
Let op:  
Deelname aan de pitches voor investeerders vergt voorbereiding omdat daarmee je kansen groter worden! Volg daarvoor één van onze masterclasses financiering in jouw regio, zie hiervoor de agenda op www.livewire.nl of mail Lia Sneller. Ook ontvang je een pitchtraining die in de voorbereidingen zijn opgenomen.

Aanmelden en informatie

Meld je nu aan door middel van het invullen en het opsturen van deze Investment Sheet. In de Investment Sheet vind je ook de voorwaarden van deelname.

Meld je direct aan, dit kan uiterlijk tot en met woensdag 24 april 2013. Er vindt een selectie voor deelname plaats. Uiterlijk 3 mei ontvang je bericht over je toelating.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Pieta Stam of Martijn Lentz.