Felicitaties aan de ontvangers van de FREE tickets voor Evolve weekend Rotterdam

  • 26 maart 2013
  • -Reacties

De inschrijving voor het winnen van FREE tickets voor Evolve weekend Rotterdam is inmiddels gesloten. Er zijn zeven FREE tickets uitgedeeld, waaronder aan:Net-Les Saddl, enoPuce.

Inzendingen

De LiveWIRE redactie kreeg leuke reacties binnen over de Lean startup methode, zoals van Isabelle Lebrocquy, de onderneemster achter oPuce:

Isabelle Lebrocquy “Alles wat ik over de [lean startup] lees en hoor, motiveert mij om aan dit weekend deel te nemen. Wie wil er niet ‘in 3 dagen meer leren dan in 6 maanden’?!? Ik ben nu al - na de korte introductie bij Syntens - aanhanger van de methode: ‘It ticks all boxes for me’. Het is een creatieve denkwijze die snel tot betrouwbare resultaten leidt. Het is out-of-the-box-denken, net als mijn bedrijfsidee: ‘Vanuit een sociale onderneming mensen na kanker weer aan (volwaardig) werk helpen’.”

Evolve weekend Rotterdam

Evolve weekend Rotterdam is een intensief weekendprogramma waarin je kennis neemt van de lean startup principes, maar vooral ook aan de slag gaat met je ondernemersidee. Syntens en LiveWIRE heeft deze FREE tickets beschikbaar gesteld, omdat we enthousiast zijn over de kracht en toegevoegde van Lean Startup. Door Lean Startup breder bekend te maken en toe te laten passen draagt dit bij aan onze Syntens missie: Syntens stimuleert ondernemingen zich duurzaam te vernieuwen en bevordert hiermee welvaart en welzijn in Nederland.

Tags: