Accenture Innovation Awards: inschrijving geopend!

  • 06 juni 2013
  • -Reacties

Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om uitzonderlijke prestaties op het gebied van innovatie zichtbaar te maken, te verbinden en om innovatie in Nederland in kaart te brengen. Jij kunt nu kansmaken op de Innovation Award 2013. Syntens Innovatiecentrum en LiveWIRE zijn partner van de Accenture Innovation Awards.

De inschrijving voor de Innovation Awards 2013 is geopend!

Op 13 mei zijn de inschrijvingen van de Innovation Awards 2013 gestart. De Innovation Awards worden dit jaar voor de zevende keer op rij toegekend aan de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland.

Accenture Innovation Awards 2013

Ontdek de voordelen en schrijf jouw concept in

Ieder jaar grijpen talloze start-ups de kans aan om deel te nemen aan de Innovation Awards. Concepten jonger dan drie jaar en gelanceerd op de Nederlandse markt kunnen meedoen. Ook verschillende grote corporate en middelgrote innovatieve bedrijven doen al jaren hun voordeel met de Innovation Awards. Het winnen van een blauwe of groene tulp trekt gegarandeerd de aandacht van bijvoorbeeld toekomstige partners en klanten. Ook voor innovatieve concepten die buiten de prijzen vallen is er uitgebreide media-aandacht.

Innovatieve verbinding en vruchtbare samenwerking

De Innovation Awards geeft toegang tot een inspirerend innovatienetwerk dat mogelijkheden biedt voor verbinding en samenwerking. Gedurende het hele jaar zijn er verschillende bijeenkomsten en activiteiten om innovaties te agenderen.

De finale waar de awards worden uitgereikt vind plaats op 8 november.

 

Schrijf je in!

Wil je ook weten waar jouw concept staat binnen de competitieve innovatiewereld, twijfel dan niet en schrijf je in voor de Accenture Innovation Awards 2013.

Meer informatie vind je op de website van de Accenture Innovation Awards. Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen voor specifieke vragen.

Tags: