Uniek online instrument om je pitch te trainen

  • 13 juni 2013
  • -Reacties
 

Een unieke online trainingstool om je eigen elevator pitch te kunnen maken. Veel ondernemers in de creatieve industrie hebben een interessante bedrijfspropositie maar vinden het lastig om deze kort en bondig neer te zetten. Wat is het verhaal achter je bedrijf, je dienstverlening? Vertel dat maar eens in 1 minuut, dat valt helemaal niet mee. Deze pitchmaker is gemaakt voor ondernemers in de creatieve industrie maar ook een nuttig instrument voor andere MKB-ers.

De pitchmaker is te vinden op: www.syntensseriousgaming.nl

Met deze trainingstool kunt je jouw bedrijfsprofiel:
• scherp neerzetten door er focus in aan te brengen en keuzes te maken;
• omschrijven in concrete voordelen/behoeftes richting de doelgroep;
• vertellen in begrijpelijke en juiste bewoordingen;
• communiceren met het gebruik van beelden.

De pitch is makkelijk in te vullen en is goed te gebruiken voor online profilering. De tool nodigt uit om met de pitch te experimenteren (dus meerdere malen doen).

De Syntens Serious Game is in eerste instantie opgezet voor ondernemers in de creatieve industrie die spelenderwijs na willen denken over datgene wat hun bedrijf uniek maakt en hoe ze die boodschap aan de buitenwereld willen tonen. Uiteraard is de game ook bruikbaar voor andere ondernemers en doelgroepen die hun propositie scherp neer willen zetten

In Flevoland wordt de game gebruikt tijdens een reeks masterclasses, voor een betere positionering van starters en hun bedrijf.

Train nu je pitch, je verhaal op www.syntensseriousgaming.nl

Tags: