Win jij de Shell LiveWIRE Award 2013?

  • 06 augustus 2013
  • -Reacties

De inschrijving is gesloten. De kandidaten worden eind oktober bekend gemaakt

Inschrijven kon tot 25 augustus 2013. Kandidaten krijgen persoonlijk bericht.

Het Finaletraject

Er worden door een jury dertien ondernemers uit de inzendingen geselecteerd. Hierbij wordt onder andere gekeken naar innovatief vermogen en ondernemerschap. Deze dertien ondernemers zijn de kandidaten voor de jurydag. Tijdens de jurydag op maandag 4 november 2013 pitchen alle 13 genomineerden hun innovatie voor de jury.  Daarbij krijgen zij gedurende deze dag trainingen op het gebied van zichtbaarheid met als doel je passie en boodschap als ondernemer excellent over de bühne te kunnen overbrengen. Aan het eind van deze dag wordt bekendgemaakt welke vier kandidaten doorgaan naar de finale.

Tijdens de finale bepaalt de jury wie de hoofdprijs van € 10.000,- wint en wordt bekend wie met de publieksprijs van € 2.500,- naar huis gaat. De publieksprijs wordt gewonnen door degene met de meeste online stemmen. Naast de geldprijzen is de publiciteit die rondom het finaletraject ontstaat van grote waarde. Datum voor de finale wordt later bekendgemaakt. 

We hopen zoals ieder jaar weer op spectaculaire inzendingen! Het belooft weer een spannend traject te worden waarmee we aan het grotere publiek kunnen laten zien wat innovatief ondernemerschap betekend.  

Al zin in het finaletraject mee te doen?  Kijk dan nog even terug naar de video van vorig jaar:

Tags: