FAQ: Veelgestelde vragen van de NLGroeit app

  • 25 juli 2013
  • -Reacties

Hoe werkt de NLGroeit app?
De Groeiscan bevat checklists voor jouw bedrijf, om te toetsen hoe ver je bent en waar eventuele aandachtspunten liggen. De checklist behandelt  zeven aspecten van het bedrijf. Er zijn drie verschillende checklists, toegesneden op de volwassenheid van jouw bedrijf. Aan de hand van de uitslag van de Groeiscan krijg je persoonlijke tips om sneller en beter te kunnen groeien. Deze persoonlijk tips vind je achter de ‘Persoonlijke Tips’ knop in de Groeiscan of op het Mijn Tips scherm. Op het Help ik loop vast! scherm krijg je handvaten om direct de uitdagingen in jouw bedrijf aan te pakken. In het Daag mij uit! scherm vind je uitdagingen om je kwaliteiten als ondernemer te ontwikkelen. Als laatste vind je bij Alle Tips een overzicht van alle tips.

Hoe kan ik de uitslag van de Groeiscan delen met anderen?
Met de Delen knop in de Groeiscan kun je jouw uitslag delen via Twitter. Met de Sla op knop wordt er een schermafbeelding van de Groeiscan gemaakt die je bijvoorbeeld kunt delen via e-mail of facebook.

Waar vind ik schermafbeeldingen van de Groeiscan terug die zijn gemaakt met de Sla op knop?
Schermafbeeldingen die je hebt gemaakt door de Sla op knop te gebruiken in de Groeiscan vind je terug in de Fotorol, oftewel, de standaard Foto’s app die wordt meegeleverd met de iPad. Van hieruit kun je ze printen.

Maakt de NLGroeit app gebruik van internet?
Nadat je de NLGroeit app geïnstalleerd hebt, maakt deze geen gebruik van internet, tenzij je een artikel opent in een browservenster of zelf aangeeft dat je uitslag van de Groeiscan wilt delen via Twitter.

Gaat de NLGroeit app vertrouwelijk met mijn gegevens om?
Ja, de NLGroeit app slaat geen persoonlijke gegevens van gebruikers op. Gegevens die je invoert in de Groeiscan worden alleen op je iPad bewaard.

Waar kan ik terecht als ik vragen heb over deze app of ondersteuning nodig heb?
Maak dan gebruik van de contactknop in het vorige scherm.

Hoe verwijder ik de NLGroeit app?
Nadat je het icoontje van de NLGroeit app in het Homescreen van de iPad eventjes ingedrukt houdt, begint deze te trillen. Raak hierna het kruisjes aan in de linkerbovenhoek van de NLGroeit app en de app wordt verwijderd van je iPad.

Hoeveel  geheugen gebruikt de NLGroeit app?
De NLGroeit app gebruikt 14,1 MB van het geheugen van een iPad. Voor een iPad 16GB uitvoering, met het minste geheugen, is dat minder dan 0,1%.

Wat is het doel van de NLGroeit app?
Het doel van de NLGroeit app is om groei bij ambitieuze innovatieve MKB-ondernemers in Nederland te stimuleren.  NLGroeit neemt de groeicurve van innovatieve bedrijven als uitgangspunt en volgt het pad dat innovatieve start-ups en groeiende bedrijven afleggen met een programma op maat. De app helpt ondernemers met innovatie en groei, geeft inzicht in jouw situatie en geeft handige tips en relevante informatie die je direct verder helpt. Groei draagt bij aan welvaart en welzijn in Nederland. NLGroeit: Wijst ondernemers de weg naar groei.

De app is gratis, wat betekent dat voor de onafhankelijkheid van de gegeven informatie?
De NLGroeit app is ontwikkelt door de Kamer van Koophandel dat wordt gefinancierd door het ministerie van Economische Zaken. Er is geen commercieel of financieel belang bij deze app gemoeid. Het enige belang is het belang van de gebruiker. De informatie in deze app is, ook in vermelding van informatie van derden, volledig neutraal en onafhankelijk samengesteld.

Tags: