Win toegang tot unieke masterclass Verne Harnish

  • 26 juli 2013
  • -Reacties

De inschrijving voor de gratis toegangskaarten is gesloten. Winnaars krijgen bericht.

Verne Harnish, bekend auteur en goeroe op het gebied van ondernemerschap en groei, komt naar Nederland! Een unieke mogelijkheid om van the master himself de beste strategieën om te groeien te horen. De Masterclass Rockefeller Habits is het uitstekende startpunt voor versnelling van groei. Rockefeller Habits heeft zich inmiddels bij duizenden organisaties wereldwijd bewezen.

Win gratis toegang

LiveWIRE geeft je de kans om een toegangskaart ter waarde van 695 euro te winnen en erbij aanwezig te zijn! Deze masterclass is voor iedereen die een organisatie leidt, alleen of in een team. Voor jou als ondernemer voegt deze masterclass veel waarde toe. En wij hebben vier kaarten beschikbaar! Om kans te maken op een van deze kaarten vragen we je het volgende:

Beantwoord de volgende vragen in maximaal 500 woorden en overtuig ons van jouw ambitie.


Naam organisatie

Naam

Contactgegevens

Wat is jouw groeiambitie?

Waar zit jouw persoonlijke kracht en wat maakt jou uniek als ondernemer?

Wat is jouw gouden tip voor het vinden van de beste mensen voor jouw bedrijf?

Insturen kan tot 26 augustus 12.00 uur bij pieta.stam@kvk.nl. Op 28 augustus maken we bekend wie de gelukkige winnaars zijn.

Details

De masterclass vindt plaats op woensdag 18 september 2013 van 09:00 uur tot 17:00 uur. Je ontvangt het boek Mastering the Rockefeller Habits er gratis bij. Bereidt je voor op een superinspirerende dag waarin je hard aan de slag gaat!

Wil je meer informatie of je liever direct inschrijven voor deze unieke masterclass?