Vier Nederlandse groeiondernemers verdienen FREE ticket masterclass Verne Harnish

  • 28 augustus 2013
  • -Reacties

Verne HarnishEr zijn vier ondernemers die toegang hebben gewonnen tot de masterclass van Verne Harnish, bekend auteur en goeroe op het gebied van ondernemerschap en groei! Deze winnaars krijgen de unieke mogelijkheid om van the master himself de beste strategieën om te groeien te horen. De Masterclass Rockefeller Habits is het uitstekende startpunt voor versnelling van groei. Rockefeller Habits heeft zich inmiddels bij duizenden organisaties wereldwijd bewezen. De masterclass vindt plaats op woensdag 18 september 2013 van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Wij feliciteren de winnaars

De volgende ondernemers hebben een toegangskaart ter waarde van 695 euro gewonnen:

Watter  -  Alfred Koop   http://watter.nl

Gamebasics  - Frank Tijhuis  http://www.gamebasics.nl

Titoma - Case Engelen  http://www.titoma.com.tw

Venema Verandermanagement - Nathalie Venema  http://venemaverandermanagement.nl

De winnende gouden tips

  • Zorg niet alleen dat je bedrijf de juiste uitstraling heeft maar geef deze uitstraling ook als ondernemer naar de mensen toe. Spreek de ondernemersvisie uit in realistische termen en klare taal. Wanneer de mensen de visie begrijpen heb je vanaf dag 1 loyale mensen die in het bedrijf geloven.
  • Het vinden van de beste mensen is van essentieel belang om onze doelen te kunnen bereiken. Mijn gouden tip is om geen concessies te doen bij het vinden en selecteren van nieuwe medewerkers. Hou vast aan je eigen cultuur en je professionaliteit. Communiceer en straal dit uit naar de arbeidsmarkt. Gebruik hiervoor je eigen sociale netwerken, je eigen bestaande medewerkers, scholen en professionele wervingsbureaus.
  • Leverage the talent of many different cultures. Different cultural backgrounds and education offer radically different perspectives on a problem. Having many nationalities and languages in-house trains ALL our people in cross cultural communication, which is essential because our engineers work with our clients in 20 different countries almost purely via remote collaboration. Many people are talking about this, but not many companies are able to make it work. Truly understanding what your clients need done is where you can make the difference.
  • Het vinden van de juiste en beste mensen voor mijn bedrijf is een uitdaging. Maar de gouden tip voor mijzelf is om erg concrete profielen te maken van de beste mensen waarna ik veel ga netwerken om ze via via te vinden.

Zelf deelnemen?

Wil je zelf deelnemen en je direct inschrijven voor deze unieke masterclass? Dat kan. Speciaal voor relaties van de Kamer van Koophandel is er een kortingscode beschikbaar. Deze kun je opvragen bij pieta.stam@kvk.nl en is alleen beschikbaar voor relaties van de Kamer van Koophandel. Met deze korting betaal je € 495,- per persoon in plaats van  € 695,- per persoon voor deelname.

Wil je meer informatie of je liever direct inschrijven voor deze unieke masterclass?