Handelsmissie: Dubai en Abu Dhabi

  • 09 oktober 2013
  • -Reacties

Naar aanleiding van de succesvolle ondernemersreis van vorig jaar, organiseert handelsroute.nl in samenwerking met Snelle Groeiers van de Kamer van Koophandel en Deloitte Fast50 van 23 tot 28 november een fact finding missie naar Dubai en Abu Dhabi voor snel groeiende ondernemers op zoek naar internationaliseringskansen in deze regio.

Kosten voor deze reis bedragen 1750 euro excl. BTW. Je ontvangt voor dit bedrag: een 4-daags begeleid programma aan de emiraten Dubai en Abu Dhabi inclusief vier hotelovernachtingen, lokaal transport (inclusief retourreis Dubai - Abu Dhabi), ontbijt, lunch en diner. Het ticket boek je zelf. Bij tijdig boeken zijn er al economy retourtickets beschikbaar vanaf 300 euro.

Redenen om mee te gaan naar de Emiraten

  • Dubai heeft zich ontwikkeld tot een kosmopolitische metropool en is de belangrijkste zakelijke en culturele hub aan het worden naar het midden oosten en de regio rondom de Perzische golf
  • Hoewel zelf niet d e grootste markt - Verenigde Arabische Emiraten tellen 5,3 miljoen inwoners ( juli 2012) - bedienen vrijwel alle grote internationale bedrijven het Arabische achterland vanuit Dubai en Abu Dhabi. Dit omvat een markt van maar liefst 350 miljoen consumenten.
  • Deze regio wordt gezien ‘Silicon Valley’ van de Arabische wereld’, met hoofdkantoren van alle wereldspelers op het gebied van digitale media (Microsoft, Google, Yahoo, HP en Facebook), een geweldig start up scene, en media en communicatie hot spots als Dubai Media City en Dubai Internet City
  • De unieke bevolkingssamenstelling - meer dan de helft van de populatie in Yemen, Oman, Koeweit, Saoedi Arabië, Jordanië en Egypte zijn jonger dan 25 volgens de Arab Media Outlook 2008-2012 van PWC UK - zorgt voor een bijzondere dynamisch markt met een grote behoefte aan vernieuwende aansprekende concepten, content, producten en diensten.
  • Zakendoen is hier sterk gebaseerd op persoonlijke relaties; een goed begin bij het opbouwen van deze relaties blijkt het halve werk.

Details

Datum: 23-28 November
Kosten: €1750, excl. vliegticket

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze reis het programma en de kosten bezoek de projectwebsite: www.hollandhub.com/dubai of neem direct contact op met Sandra van Handelsroute per e-mail of per telefoon: 020-7754411

Tags: