De stemmen zijn uitgebracht uit voor de Shell LiveWIRE Award

  • 24 november 2013
  • -Reacties

13 jonge innovatieve ondernemers hebben in het Shell Technology Centre in Amsterdam gestreden om een finaleplaats voor de Shell LiveWIRE Award 2013. Vier ondernemers zijn doorgedrongen tot de finale. Een jury bepaalt de winnaar van de Shell LiveWIRE Award 2013 maar ook het publiek heeft een stem. De stemming is inmiddels gesloten en de stemmen worden geteld. De winnaar wordt op de middag van 17 december bekend.

Van 13 kandidaten naar 4 finalisten

Op 4 november vond de Shell LiveWIRE Award jurydag plaats. Tijdens deze dag gingen de 13 LiveWIRE kandidaten de strijd met elkaar aan, door te pitchen voor een professionele jury. Na een spannende strijd zijn er vier finalisten uitgekozen die op 17 december opnieuw de strijd met elkaar aangaan tijdens de finale. De finalisten zijn Dovideq Medical, Straw Dog, Innofuse en TVILIGHT.

Publieksprijs

Ook op 17 december gaan de vier finalisten opnieuw de strijd aan voor de felbegeerde Shell LiveWIRE Award 2013. Maar ook het publiek heeft meebeslist. Door hun stem uit te brengen op hun favoriet maken de finalist kans op de Shell LiveWIRE Award publieksprijs. Inmiddels is de stemming gesloten. De uitslag van de publieksprijs wordt bekend gemaakt op 17 december, samen met de Shell LiveWIRE juryprijs.

Tags: