Shell LiveWIRE: frisse start

  • 06 maart 2014
  • -Reacties

De komende maanden is er een groot aanbod van nieuwe bijeenkomsten. Wil je erbij zijn? Dat kan! In samenwerking met de Kamer van Koophandel worden er namelijk uiteenlopende bijeenkomsten georganiseerd door het hele land. Deze evenementen zijn niet alleen erg interessant voor innovatieve startups, ze zijn ook in jouw regio te bezoeken. De onderstaande links leiden naar de evenementen op website van de Kamer van Koophandel waar je meer informatie over de bijeenkomst vindt en een overzicht krijgt van locaties en data. Dus, bekijk welke onderwerpen je aanspreken en schrijf je direct in!

Commerciële strategie, focus op geld verdienen

Wil je met jouw bedrijf binnen korte tijd omzet realiseren? Een commerciële strategie is van groot belang om kansen daarvoor te benutten. Met het kiezen van focus ga je eerder geld verdienen.
Commerciële strategie, focus op geld verdienen >

Succes met acquisitie

Wil je nieuwe opdrachten voor jouw innovatieve bedrijf? Acquisitie is essentieel voor commercieel resultaat. Deze workshop geeft je concrete handvatten voor direct gebruik in de praktijk.
Succes met acquisitie >

Hoe pitch je jouw product of dienst met passie

Wil je beter pitchen om jouw jonge, innovatieve bedrijf zichtbaar en herkenbaar neer te zetten? In deze workshop werk je samen met andere ondernemers om jouw pitch nog krachtiger te maken.
Hoe pitch je jouw product of dienst met passie >

Wegwijzer in financiering

Zoek je financiering om jouw innovatie- of groeiplan voor jouw bedrijf te realiseren? In deze workshop krijg je overzicht van de mogelijkheden, inclusief nieuwe zoals Kredietunies.
Wegwijzer in financiering >

Zo haal je een investeerder aan boord

Hoe word je als starter of groeier interessant voor investeerders (informal investors)? In deze workshop hoor je hoe je waarde creëert en de kans op financiering voor jouw bedrijf vergroot.
Zo haal je een investeerder aan boord >

Crowdfunding als mogelijkheid van alternatieve financiering

Heb je geld nodig voor een project of de verdere groei van je bedrijf? In deze workshop leer je of crowdfunding een geschikte financieringsvorm voor jouw onderneming is.
Crowdfunding als mogelijkheid van alternatieve financiering >

Financieel inzicht voor goed ondernemerschap

Realiseer je je dat financieel inzicht noodzakelijk is om jouw onderneming goed te sturen? Basiskennis voor dit inzicht - ook nodig voor externe financiering – krijg je in deze workshop.
Financieel inzicht voor goed ondernemerschap >

Deze reeks workshops maakt deel uit van het Shell LiveWIRE-programma dat de Kamer van Koophandel in Nederland realiseert. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met lia.sneller@kvk.nl