15 Shell LiveWIRE ondernemers in MKB Innovatie Top 100

  • 21 mei 2014
  • -Reacties

Op woensdag 11 juni 2014 organiseert de Kamer van Koophandel de MKB Innovatie Top 100. Deze top 100 wordt gezien als de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor bedrijven in het MKB. De lijst met ondernemers is inmiddels bekendgemaakt, maar nog niet op welke positie de ondernemers zich bevinden in deze ranglijst. De grote vraag is welke onderneming zich in 2014 het meest innovatieve bedrijf van Nederland mag noemen.

Je vindt hier het overzicht van de 100 zeer innovatieve ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf in alfabetische volgorde, genomineerd door de expertpanels. Deze lijst is op maandag 12 mei jongstleden gepubliceerd in NRC Handelsblad. Op woensdag 11 juni a.s. wordt bekendgemaakt wie dit jaar de ranglijst mag aanvoeren. De presentatie van de negende MKB Innovatie Top 100 vindt plaats op het hoofdkantoor van Mercedes-Benz Nederland.

In totaal hebben maar liefst 15 bedrijven uit het programma Shell LiveWIRE een plek weten te bemachtigen in de MKB Innovatie Top 100. We feliciteren de ondernemers alvast met hun nominatie en wachten met spanning af op welke positie zij straks zullen staan.

Zie de gehele MKB Innovatie Top 100 in alfabetische volgorde.   

Het evenement wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel, samen met NRC Media en Mercedes-Benz.

Tags: