Veiligheids Innovatie Competitie 2014

  • 27 mei 2014
  • -Reacties

In de maanden mei tot en met november van 2014, vindt de Veiligheids Innovatie Competitie (VIC) plaats. Een competitie met als doel innovatie op het gebied van veiligheid te stimuleren, door het Midden- en Kleinbedrijf uit te dagen innovatieve oplossingen aan te dragen voor verbeteringen op het gebied van veiligheid.

Dit is het eerste jaar dat de ministeries van Defensie en Veiligheid en Justitie deze competitie gezamenlijk organiseren, voorloper van deze competitie is de Defensie Innovatie Competitie. Het doel, het proces en de prijs is dit jaar hetzelfde, maar we zijn op zoek naar innovatieve, bij voorkeur dual-use, oplossingen. Voor de winnaar stellen de ministeries gezamenlijk een contract met een waarde van € 200.000 beschikbaar.

De Veiligheidsregio

Het thema van de VIC is ‘de Veiligheidsregio’. We vragen het Midden- en Kleinbedrijf om innovatieve oplossingen aan te dragen om de veiligheidsregio’s nog effectiever en efficiënter te laten opereren en de veiligheid in de regio verder te vergroten. In de projectbeschrijving vindt u verschillende onderwerpen waar kansen liggen voor innovatie in de regio.

Meer informatie

Voor meer informatie over de procedure en het indienen van innovatieve voorstellen kunt u terecht op www.TENDERNED.nl, de sluitingsdatum voor de prijsvraag is 19 september 2014! Wij wensen u veel succes! Heeft u nog vragen, stuurt u dan een mail naar DIC@mindef.nl

Links

Brochure over de Veiligheids Innovatie Competitie 2014

www.defensie/vic2014

www.TENDERNED.nl

Tags: