Alle bedrijfsinformatie in één app beschikbaar: KvK App Handelsregister

  • 25 juni 2014
  • -Reacties

Ondernemers kunnen met een app het volledige Handelsregister raadplegen. Met de KvK App Handelsregister kan de ondernemer snel en eenvoudig controleren met wie hij zaken doet. De introductie van de KvK App is de eerste stap van de Kamer van Koophandel in de uitbreiding van haar digitale dienstverlening via mobiele kanalen.

Digitaal zakendoen

Informatie vanuit het Handelsregister ondersteunt ondernemers in het zakendoen. Met de bedrijfsgegevens, die nu ook mobiel beschikbaar zijn, kan een ondernemer beter voorbereid zaken doen. Zo vertelt informatie over de vestiging van een bedrijf met wie een ondernemer te maken heeft. En geeft de inschrijving inzicht in wie de eigenaar is van een onderneming en wie tekenbevoegd is.

Smartphones

Claudia Zuiderwijk, voorzitter Raad van Bestuur licht toe: “Informatie die ondernemers helpt ondernemen moet in onze ogen altijd en overal toegankelijk zijn. De schat aan gegevens in het Handelsregister is nu met de KvK App Handelsregister ook beschikbaar via smartphones . Hierdoor kan iedereen in Nederland, en straks ook over de grens, zeker zijn met wie hij zaken doet. De gegevens vanuit het Handelsregister horen bij de ondernemer. Wij geven deze bedrijfsinformatie nu in het mobiele kanaal terug aan bedrijven.”

Gebruik

Zakendoen begint met vertrouwen. Maar het kan geen kwaad om het zekere voor het onzekere te nemen. Want die leverancier die voor je aan de slag gaat of dat bedrijf waarmee je wilt samenwerken, wat weet je daar nou echt van? Wil je ook zeker weten met wie je zakendoet? Dan kun je voortaan altijd en overal het handelsregister raadplegen. Met de KvK App Handelsregister zie je precies hoelang een bedrijf al bestaat, hoeveel personeel er werkt en wie de eigenaren zijn.

Het is toch prettig om te weten met wie je te maken hebt? Of je nu zzp’er bent, een groot of klein bedrijf hebt of privé meer wilt weten over een winkel of onderneming. Met de KvK App Handelsregister controleer je snel, direct en simpel met wie je zakendoet. Voor slechts € 1,99 heb je deze bedrijfsinformatie direct bij de hand.

Download ook de KvK App Handelsregister. Want met deze bedrijfsinformatie ben je altijd goed voorbereid.

Beschikbaarheid

De KvK App Handelsregister is gemaakt voor iOS, Android en Windows Phone. Download nu direct de KvK App Handelsregister via de stores en ontvang de eerste 5 producten gratis. De Kamer van Koophandel ondersteunt ondernemers bij groei, innovatie en internationaal ondernemen. De KvK biedt ondernemers passende data, kennis en de juiste netwerken.

De KvK App Handelsregister geeft altijd en overal toegang tot de juiste bedrijfsinformatie. Nu is bedrijfsinformatie in één app beschikbaar. Download direct nu in een van de stores of via www.kvk.nl/handelsregisterapp