LiveWIRE Alumni aan het woord in video

  • 05 december 2014
  • -Reacties

In deze video doen alumni van Shell LiveWIRE uit de doeken wat  hun eerdere deelname aan de Shell LiveWIRE Award hen heeft opgeleverd.

Xilloc Medical

Zo vertelt Maikel Beerens van Xilox Medical dat de omzet van zijn bedrijf na het winnen van de Shell LiveWIRE Award jaarlijks is verdubbeld. "Bovenal worden we dankzij onze deelname aan de Shell LiveWIRE Award niet meer gezien als een start-up, maar als een serieuze speler."

Le Credit Sportif

Ook Willem van Kralingen van Le Credit Sportif kijkt met tevredenheid terug op deelname aan de Shell LIveWIRE Award. "Het is sindsdien hard met ons gegaan. We zijn gegroeid van 3 naar 24 mensen en hebben inmiddels 700 sportclubs als klant."

Symbid

Een andere alumni, Robin Slakhorst van Symbid, dat inmiddels een beursnotering in New York heeft, bewaart eveneens goede herinneringen aan deelname aan de Shell LiveWIRE Award. "Van veel van de zaken, waarin wij getraind zijn gedurende het Shell LiveWIRE traject, beleven wij nog dagelijks plezier, van kledingkeuze tot een goede opbouw van je presentatie."  

Alumni video

Tags: