LiveWIRE kandidaat Chordify pitcht op The Next Web

  • 10 december 2014
  • -Reacties

Online muziekdienst Chordify, kanidaat voor de LiveWIRE Award 2014, pitchen hun idee woensdag in New York tijdens de prestigieuze The Next Web (TNW). Tijdens de LiveWIRE voorrondes in november van dit jaar waren zij één van de 13 kandidaten voor de Shell LiveWIRE Award.

Chordify

Voor miljoenen mensen is het een droom om wereldwijd door te breken als muzikant. In het proces van oefenen zijn goede akkoordenschema's onontbeerlijk om bestaande muziekstukken goed te kunnen meespelen. Het e-learning platform Chordify zet met behulp van complexe algoritmes volautomatisch elk gewenst muziekstuk om in een akkoordenschema.

Bekijk het profiel van Chordify, inclusief Pitchvideo

The Next Web

The Next Web beheert verschillende initiatieven gericht op internationale technologie en bedrijfsleven. Het meest bekend zijn is de TNW Conferences, die plaatsvinden in Amsterdam, New York en Sao Paulo. Ook is The Next Web bekend van haar blog waamee ze veel faam behaalde in de tech wereld. Chordify zal presenteren op The Next Web Conference in New York dat plaatsvindt op 10 december 2014.

Lees verder over Chordify op The Next Web