Schrijf je direct in voor de Shell LiveWIRE Award 2015

  • 16 december 2014
  • -Reacties

Na de spannende finale van de Shell LiveWIRE Award 2014 zijn de eerste inschrijvingen voor 2015 al binnen. Jij wilt toch volgend jaar ook kans maken om op het podium te staan? Aanmelden kan vanaf nu weer via info@livewire.nl. Dus ben jij jonger dan 35 en bestaat je bedrijf niet langer dan 5 jaar? Meld je dan aan en vermeld dat jij kanshebber op de Shell LiveWIRE Award 2015 wilt zijn!

Een jury selecteert dertien ondernemers uit de inzendingen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar innovatief vermogen en ondernemerschap. Tijdens de jurydag pitchen alle dertien kandidaten voor een jury. Daarnaast krijg je gedurende de dag trainingen op het gebied van zichtbaarheid. Doel: je passie en boodschap als ondernemer excellent over de bühne brengen. Aan het eind van deze dag wordt bekendgemaakt welke vier kandidaten een plaats hebben verovert in de finale. Tijdens de finale bepaalt een jury wie de hoofdprijs wint en wordt bekendgemaakt wie met de publieksprijs naar huis gaat. De publieksprijs wordt gewonnen door degene met de meeste online stemmen. Naast de geldprijzen is de publiciteit die rondom het finaletraject ontstaat van grote waarde.

LG Sound werd in 2014 uitgeroepen tot winnaar van de Shell LiveWIRE 2014 Juryprijs en NETICS ging naar huis met de Publieksprijs. Win jij deze prijs in 2015?

Aanmelden

Meld je direct aan via info@livewire.nl

Tags: