Vier jonge bedrijven in de race voor eerste LiveWIRE Rising Star Award

  • 04 mei 2015
  • -Reacties

Extreme Eco Solutions, Home Keukens, Lens R&D en VSParticle maken kans op exclusieve prijs voor innovatieve ondernemers.

Op 1mei 2015 zijn Extreme Eco Solutions (afkomstig uit Nijkerk), Home Keukens (afkomstig uit Ridderkerk), Lens R&D (afkomstig uit Noordwijk) en VSParticle (afkomstig uit Delft)  genomineerd voor de LiveWIRE Rising Star Award, een nieuwe innovatieprijs van Shell LiveWIRE en de Kamer van Koophandel.  Rising Star wordt eens in het kwartaal uitgereikt aan die innovatieve ondernemer die jury en publiek weet te overtuigen van de toegevoegde waarde van zijn of haar innovatieve product of dienst. Op 21 mei 2015 wordt tijdens de Shell Eco-marathon in Rotterdam de eerste LiveWIRE Rising Star bekend gemaakt.  De winnaar ontvangt 2.500 euro.  

Iedereen in Nederland kan vanaf heden een stem uitbrengen op één van de vier genomineerde ondernemers voor de Rising Star Award via www.livewire.nl/nl/risingstar/stemmen (het stemmen is inmiddels gesloten). Extreme Eco Solutions, Home Keukens, Lens R&D en VSParticle presenteren zich met een videopitch. De beoordeling van de vakjury (60%) en de online verkiezing (40 %) bepalen wie de eervolle titel LiveWIRE Rising Star mag voeren.  Breng ook direct zelf uw stem uit.

Innovatie stimuleren

LiveWIRE Rising Star geeft innovatieve ondernemers met een bedrijf dat niet langer dan vijf jaar bestaat,  een podium. Ieder kwartaal wordt door een jury én via een online competitie dé Rising Star verkozen. Het publiek kan direct stemmen. Rising Star is een onderdeel van het Shell LiveWIRE programma.

Zelf grenzen verkennen tijdens Op expeditie met…

De uitreiking van de eerste Rising Star vindt plaats tijdens de Shell Eco-Marathon en biedt ondernemers de kans om zelf aanwezig te zijn bij de uitreiking én direct zelf nieuwe kansen te ontdekken. Tijdens de bijeenkomst Op expeditie met… nemen drie ambitieuze ondernemers het publiek mee in hun persoonlijke verhaal naar succes. Zie meer informatie.  

LiveWIRE 

Rising Star is een onderdeel van het Shell LiveWIRE programma. Samen met de Kamer van Koophandel biedt zij ambitieuze innovatieve ondernemers ondersteuning. Dit betekent begeleiding, toegang tot een sterk netwerk, masterclasses en online tools. Ruim 800 Nederlandse ondernemers maken gebruik van het drie jaar durende LiveWIRE programma.

Ieder jaar vindt naast LiveWIRE Rising Star de Shell LiveWIRE Award plaats waar jonge innovatieve ondernemers een groot podium wordt geboden. De Shell LiveWIRE Award wordt ieder jaar uitgereikt aan een jonge ondernemer (onder de 35 jaar) die de jury weet te overtuigen van zijn innovatievermogen en ondernemerschapskwaliteit. Aan deze prijs is een cheque van €20.000,- verbonden.

Zelf deelnemen aan de Rising Star of de LiveWIRE Award? Kijk direct op www.livewire.nl.

Tags: