Droom jij van een eigen bedrijf?

  • 07 mei 2015
  • -Reacties

Doe mee aan het Online StartersEvent op donderdag 28 mei 2015. Volg online presentaties, bekijk filmpjes en stel vragen direct via Twitter, chat, e-mail of telefoon.Krijg informatie & inspiratie zonder dat je er de deur voor uit hoeft! En er is meer te beleven. Schrijf je invoor het webinar ‘Starten van een eigen bedrijf’ en de Google Hangouts voor 28 mei. Meer informatie van het speciaal door de Kamer van Koophandel georganiseerde Online StartersEvent vind je op www.kvk.nl/starten

Webinar‘Starten van een eigen bedrijf’

Stel je eens voor, een eigen bedrijf. Zelf alle beslissingen nemen en je eigen tijd indelen. Een goede voorbereiding vergroot de kans op succes. In het webinar Starten van een eigen bedrijf’ geven experts van de Kamer van Koophandel én mede-ondernemers veel tips en delen zij hun ervaringen graag met je. Zelf vragen stellen kan natuurlijk ook. Ben je benieuwd naar dit webinar? Meld je snel aan voor deze interactieve online uitzending op 28 mei a.s. Deze wordt 3 keer uitgezonden. In de ochtend van 10.00 tot 11.00 uur (live). In de middag van 15:00 tot 16:00 uur en 's avonds van 20.30 uur tot 21.30 uur. In alle 3 de sessies kun je vragen stellen. Je kijkt deze online uitzending vanaf je PC, laptop of tablet op de plek waar jij wilt.

Google Hangouts

Doe 28 mei a.s. mee aan één van onze Hangouts over de top 5 onderwerpen waar startende ondernemers vragen over hebben. Samen met 6 andere starters stel je vragen aan een expert. De sessie wordt live gestreamd op YouTube en is daar later terug te kijken. Lees meer over wat we samen gaan doen. Heb je interesse voor de Google Hangouts on Air op 28 mei a.s.? Stuur een mail om je aan te melden!

Win een iPad! Doe mee met de Elevator Pitch Challenge

  • Een elevator pitch is een korte presentatie van jezelf en je product of idee.
  • Maak een video van je elevator pitch en plaats deze op Twitter met #kvkpitch.
    • Ga in je video in op wie je bent, wat je ondernemersdroom is, wie je doelgroep is en waar je goed in bent.
    • De video mag maximaal 30 seconden duren.
    • Het filmpje met de meeste Retweets wint een Apple iPad Air 2 met 64Gb.

Lees de spelregels en doe mee!

Meer informatie over Online StartersEvent: www.kvk.nl/starten 

Kamer van Koophandel – bron voor ondernemen