Vijf bedrijven in de race voor LiveWIRE Rising Star

  • 26 februari 2016
  • -Reacties

Iedereen in Nederland kan vanaf heden een stem uitbrengen op één van de genomineerde ondernemers voor de Rising Star Award via www.livewire.nl/nl/risingstar/stemmen De beoordeling van de vakjury (60%) en de online verkiezing (40 %) bepalen wie de eervolle titel LiveWIRE Rising Star mag voeren. Breng ook direct zelf uw stem uit.

Innovatie stimuleren

LiveWIRE Rising Star geeft innovatieve ondernemers met een bedrijf dat niet langer dan vijf jaar bestaat, een podium. De jury én via een online competitie wordt dé Rising Star verkozen. Het publiek kan direct stemmen. Rising Star is een onderdeel van het Shell LiveWIRE programma.

Rising Star is een onderdeel van het Shell LiveWIRE programma. Samen met de Kamer van Koophandel biedt zij ambitieuze innovatieve ondernemers ondersteuning. Dit betekent begeleiding, toegang tot een sterk netwerk, masterclasses en online tools. Ruim 800 Nederlandse ondernemers maken gebruik van het drie jaar durende LiveWIRE programma.

Ieder jaar vindt naast LiveWIRE Rising Star de Shell LiveWIRE Award plaats waar jonge innovatieve ondernemers een groot podium wordt geboden. De Shell LiveWIRE Award wordt ieder jaar uitgereikt aan een jonge ondernemer (onder de 35 jaar) die de jury weet te overtuigen van zijn innovatievermogen en ondernemerschapskwaliteit. Aan deze prijs is een cheque van €20.000,- verbonden.

STEM OOK

Tags: