Ben eens eerlijk...maakt u al volop gebruik van de mogelijkheiden van Social Media?

  • 09 mei 2011
  • -Reacties

Beste ondernemer, 

Ben eens eerlijk...Behoor jij tot die 33% van ondernemers die gebruikmaakt van social media en dit doet met een omzetdoelstelling in het achterhoofd?  En heb jij net als 60% van deze ondernemers je doelstelling daadwerkelijk gerealiseerd en je omzet met gemiddeld 12% zien toenemen?  En heb je social media toegepast op het gebied van relatiebeheer en personeelswerving en bijzonder goed gescoord? …..  of lukt het nog niet goed om met social media reslultaat te behalen?
 
En wat is de juiste mix voor jouw onderneming?  Kom meer te weten hierover tijdens het evenement ‘Crowd & Cloud – Social Media Event’ in Amsterdam!

Crowd & Cloud - Social Media

Datum:    23 juni 2011
Tijd:          13.00 uur tot 18.00 uur
Locatie:   KvK Amsterdam,  De Ruyterkade 5, 
vijfde etage, Europazaal

Op 23 juni organiseren Syntens en de Kamer van Koophandel Amsterdam met hun regionale partners het evenement ‘Crowd & Cloud – Social Media’. Samenwerken en inspirerend verbinden zijn de centrale thema's deze middag.
Hoe kun je sociale netwerken gebruiken om:

  • Innovatief samen te werken?
  • Je zichtbaarheid te vergroten?
  • Je omzet te verhogen en kosten te besparen?
  • Je klanten te binden en partnerships te verstevigen?
  •  Zelf vernieuwende inzichten op te doen en te delen?

Deel ervaringen en doe nieuwe kennis(sen) op met minstens 80 collega-ondernemers. Het programma bestaat uit diverse workshops en een lezing van keynote speaker Frank Willems, partner bij Twynstra Gudde en verbonden aan het Kenniscentrum voor Ondernemerschap van de Universiteit Groningen en Hanze Hogeschool

Meld je hier direct aan. En spread the word via #cc2011.

Hartelijke groet het @LiveWIRENL team