Van der Valk Solar Systems en Clean Light, in de MKB innovatie top 100!

  • 01 juni 2011
  • -Reacties

Het was een dag vol spanning tot het eind. Zo'n 400 gasten kwamen donderdag 26 mei 2011, bij elkaar in het gebouw van Mercedes-Benz in Utrecht. De hele middag zou draaien om welke ondernemer dit jaar door de jury uitverkoren is tot de meest innovatieve ondernemer van 2011. Niet alleen in de zaal maar ook via twitter was de spanning te voelen! Genomineerden zaten tot het einde van de avond op het puntje van hun stoel. Aan het einde van de avond volgde dan eindelijk de benoeming van de grote winnaar! Dacom uit Emmen mocht met de nummer 1 notering richting huis!

Van der Valk Solar Systems op nummer 15

Maar ook voor twee LiveWIREdeelnemers was het die avond groot feest! Onbetwijfeld is er de volgende ochtend bij Van der Valk Solar Sytems gebak gehaald. Zij behaalden namelijk met hun montagesysteem voor zonnepanelen in de tuinbouw, een krachtige nummer 15 in de lijst! Met hun tuinbouwkennis uit Nederland veroveren zij momenteel buitenlandse markten.

  

Clean Light verovert nummer 20

Clean Light uit Wageningen ging met de 20e plaats naar huis. De techniek van Clean Light maakt UV-ontsmetting toepasbaar voor tuinbouw, via UC C-licht maken schadelijke schimmels op groenten en planten geen kans. Met de ontwikkeling van hun mini gewasbeschermer wist Clean Light een mooie positie in de gerenomeerde top 100 te behalen.

Namens het gehele LiveWIRE-team ontzettend gefeliciteerd met deze mooie noteringen!

Benieuwd naar alle noteringen? Kijk dan even hier voor de top 100.

Tags: