Topontmoeting voor technostarters!

  • 21 juni 2011
  • -Reacties

De sprekers zijn inmiddels bekend!

  • Solfence Solar Technologies BV: Mohamed Ezzahiri
  • Actiflow BV: Eric Terry www.actiflow.nl
  • Koninklijke Ten Cate NV: Charlotte Wittkampf www.tencate.com
  • Samsung LCD Netherlands R&D Center BV: Johan Feenstra www.liquavista.nl

Schrijf je vandaag nog in voor een stoel voor dit grote evenement!

 

Iemand heeft ooit de paperclip weten te beschermen..

Als Technostarter begin je je onderneming op basis van een unieke technische ontwikkeling. Die moet je goed beschermen, want deze vinding is de basis voor je onderneming! Alleen door het zekere voor het onzekere te nemen kun je je investeringen terugverdienen en krijgt je onderneming de kans om te groeien. Een octrooi is heel geschikt om technische ontwikkelingen te beschermen. Maar hoe vraag je een octrooi aan? Voor welke landen heb je bescherming nodig? En bovenal: Wat levert het je op? Op 30 juni 2011 geven wij je antwoorden.

Ontmoet ruim 90 collega-technostarters

Op donderdag 30 juni 2011 organiseert NL Octrooicentrum, in samenwerking met Shell LiveWIRE en Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers, een Topontmoeting voor Technostarters. Ondernemers en deskundigen delen hier hun ervaringen met innovatie, (octrooi)bescherming en vooral ook de internationale exploitatie van rechten. Ondernemers zoals jijzelf geven voorbeelden en tips vanuit hun eigen ervaring. Adviseurs van Agentschap NL vullen deze ervaringen aan met gerichte informatie over relevante, bruikbare voorlichtingsactiviteiten en waardevolle regelingen. Zodat jij als Technostarter weet wanneer alles goed geregeld is.

Patricia van Shell en Sjoerd van LiveWIRE

Patricia van Schie, projectleider LiveWIRE bij Shell: “ LiveWIRE is ontworpen om aan de behoeften van Technostarters te voldoen. Het is belangrijk voor technisch innovatieve bedrijven, klein én groot, om je intellectual property goed vast te leggen. Het is onderdeel van de waarde van je bedrijf en speelt een rol in je concurrentiepositie. Het NL Octrooicentrum begrijpt als geen ander hoe het voor ondernemers werkt. We laten met dit LiveWIRE evenement zien dat we direct praktische kennis inzetten om ondernemers bij te staan in hun ontwikkeling.‘

Sjoerd Keijser, projectleider bij Syntens: “Het is fantastisch dat zoveel ondernemers en inspirerende ideeën bij elkaar komen tijdens dit evenement. Bij technostarters maken octrooien een belangrijk deel uit van hun businessmodel. Het beschermt nieuw ontwikkelde kennis, vergroot de concurrentiekracht en biedt zekerheid voor investeerders. Juist investeringen zijn belangrijk voor doorontwikkeling en marktintroductie. Met voldoende financiële armslag kun je als technostarter voorsprong behouden en snelheid maken richting de markt. Door de combinatie van de kennis die het NL Octrooicentrum heeft en ons grote netwerk weten we zeker dat Technostarters hier een flinke stap vooruit komen.”

Datum:            Donderdag 30 juni 2011
Locatie:           Bink36, Den Haag
Deelnemers:   Technostarters, oud-technostarters, aspirant-technostarters, en ondernemers die willen samenwerken met technostarters zijn van harte welkom.

Meld je nu aan

Ontmoet ruim 90 collega-technostarters om je ervaring en kennis te delen. Maak gebruik van deze kans en meld je aan voor dit grote evenement via www.agentschapnl.nl/livewire.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen van Dop, Accountmanager MKBNL Octrooicentrum. Telefoonnummer 088 602 65 34 of 06 125 042 565. Via e-mail jeroen.vandop@agentschapnl.nl

Tags: