Nieuw initiatief UpTeam: een vacaturebank voor Startups!

  • 12 juli 2011
  • -Reacties

Upteam: een vacaturebank voor startups!

Inmiddels is UpTeam officieel gelanceerd. UpTeam is een vacaturebank voor vacatures, stages en projecten bij startups. Het werken bij een startend bedrijf (startup) geeft werknemers de mogelijkheid om zichzelf snel te ontwikkelen, in een energieke en uitdagende omgeving. Ook geeft het ze de mogelijkheid om er achter te komen of het zelf starten van een onderneming iets voor hen is. Ook vind je op UpTeam collega ondernemers die een mede-oprichter zoeken voor het bedrijfsidee in ontwikkeling.

Wat is Upteam

UpTeam is de eerste vacaturebank in Nederland die zich volledig richt op startende bedrijven. En is bedoeld voor ondernemers, ondernemers in spé en anderen die op zoek zijn naar de energie en het avontuur van het werken bij een startup. Anderzijds maakt UpTeam het makkelijk voor startups om een vacature te plaatsen en te verspreiden in hun netwerk via social media (zoals Twitter, Facebook en LinkedIn). Het is momenteel gratis voor startups om vacatures te plaatsen.

Toekomstplannen

UpTeam is goed ontvangen door de doelgroep in de eerste testfase, en de eerste vacatures zijn inmiddels geplaatst. Nu is het zaak om te zorgen dat het concept bekend raakt onder ondernemers, en onder werkzoekenden die op zoek zijn naar een functie bij een startend bedrijf. Verder zal er gewerkt worden aan functionalteit en gebruiksvriendelijkheid van het platform. Ook zullen er in de toekomst aanvullende diensten aangeboden gaan worden, om het vinden, selecteren en aannemen van personeel voor startups minder tijdrovend te maken, zodat de ondernemer zich kan richten op de core business.

Initiatiefnemers

Zoekend naar de juiste mensen die uitdaging zien in de dynamiek van een startup, nam Edinho Bos enkele weken geleden het initiatief om UpTeam te starten. Zijn aanpak slaagde dubbel: al snel plaatsten enkele startups hun vacatures op UpTeam. En na het lezen van Edinho's berichten op Twitter meldde al snel Dennis Hermsen zich om zich bij het initiatief aan te sluiten. Op dezelfde manier als Edinho en Dennis elkaar vonden, willen zij ervoor zorgen dat startups gemakkelijker de juiste mensen kunnen vinden.

Meer weten, of zelf gratis (tot 1 oktober) een vacature plaatsen? Kijk op www.UpTeam.nl.

Tags: