Nieuwe Durf te Vragen sessie in augustus!

  • 21 juli 2011
  • -Reacties

Exclusieve kans voor LiveWIRE deelnemers

Op woensdagmiddag 24 augustus 2011, van 15.30 tot 18.30, vindt de tweede Durf te Vragen sessie in regio West plaats op het zomerse strand van Scheveningen.

LiveWIRE wil graag regionale netwerken van verschillende groepen beter op elkaar aan laten sluiten. Daar maak jij als LiveWIRE deelnemer natuurlijk gebruik van. Regionale politici, ondernemers van midden- en grootbedrijven en technologische starters worden direct met elkaar verbonden. Een werkelijk unieke kans voor ondernemers om in gesprek te gaan met managers en beleidsmakers, en hun brandende vragen te stellen!

Thema Globalisering

Ditmaal is het thema van de sessie 'Globalisering'. Het gaat over kansen door groter, en buiten bestaande grenzen, te denken en te (willen) ondernemen. Maar alles kan besproken worden en jouw persoonlijke probleemstelling kan aan bod komen. Doe nieuwe inzichten op zodat daar voor jou persoonlijk interessante nieuwe verbindingen uit ontstaan.

Ben jij erbij?

Grijp jij deze unieke kans om in contact te komen met een geheel nieuw netwerk? Neem dan contact op met Raoul Rossou, via telefoonnummer 06 3331 6391 of raoul.rossou@syntens.nl. Of klik HIER om je direct aan te melden voor de sessie.

Let op: er is per sessie slechts ruimte voor vier LiveWIRE ondernemers (techno-starters), 4 succesvolle, ervaren ondernemers en 4 beleidmakers.

Volgende sessies

Voor de volgende bijeenkomsten zijn ook slechts 4 plaatsen per keer beschikbaar. Maar aarzel niet, aanmelden voor een volgende sessies kan al wel! Geef daarbij duidelijk aan wat het thema/ de branche is waarover je ‘durft te vragen!’