Uw productinnovatie klaarstomen voor marktintroductie?

  • 04 augustus 2011
  • -Reacties

Op woensdagmiddag 12 oktober 2010 vindt voor de twaalfde keer de NEVAT T&U Manifestatie (Toeleveren & Uitbesteden) plaats in Papendal, Arnhem. Hét congres waar topsprekers ingaan op het thema ‘De Kracht van de toeleverketen’ ondersteund met een innovatiemarkt.

U kunt als ondernemer zelf deelnemen aan deze innovatiemarkt, maar wellicht is dit voor u niet haalbaar. Syntens Innovatiecentrum heeft daarom het initiatief genomen namens u aanwezig te zijn. Ter plaatse vertegenwoordigen wij uw productinnovatie. Meld u aan en u krijgt na afloop concrete leads van geïnteresseerde partijen in handen.

300 strategische managers uit de maak- en kennisindustrie zullen aanwezig zijn op de manifestatie. Zij zijn op zoek naar nieuwe inzichten en aanknopingspunten voor innovatie. In de praktijk blijkt dat het dikwijls gaat om het slim combineren van bestaande innovaties en daarmee zo snel mogelijk naar de markt te gaan. Nieuwe kansen voor uw eigen innovatie!

Zoekt u partners voor vlotte marktintroductie?

Bent u voor uw productinnovatie op zoek naar marktpartijen, technologiebedrijven en/of toeleveranciers die uw product zo snel mogelijk naar de markt kunnen brengen? Laat deze kans dan niet aan u voorbij gaan. Wij brengen namens u uw innovatie en concrete vraagstelling of zoektocht naar gewenste partner onder de aandacht in de vorm van een Poster, Audio/Visual of Prototype.

Interessante verbindingen met koplopers

Door u te vertegenwoordigen verlaagt Syntens Innovatiecentrum de drempel tot het leggen van nieuwe verbindingen en biedt u direct toegang tot een geweldig netwerk. Wij helpen u om interessante verbindingen te leggen met koplopers uit de Nederlandse toeleverindustrie. Om naderhand met elkaar uw eigen innovatie klaar te stomen voor een vlotte marktintroductie.

U krijgt concreet de kans om de juiste kennis en de juiste contacten op te doen om uw innovatie snel om te zetten in nieuwe business.

Laat u vertegenwoordigen

U kunt zich direct aanmelden en u door Syntens laten vertegenwoordigen op 12 oktober aanstaande. U kunt zich aanmelden bij Paul d’Hond, Syntens Innovatiecentrum via 06 558 24 415 / pdh@syntens.nl Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en u krijgt achteraf leads in handen van eventueel in uw productinnovatie geïnteresseerde partijen.

Zelf aanmelden, of meer weten?

Voor het actuele programma, sponsormogelijkheden, reserveren van een stand op de innovatiemarkt of aanmelding als deelnemer (met vroegboekkorting), kijk op:

www.tenumanifestatie.nl  Of bel voor meer informatie met neVat: 079 - 3531300