Durf te Vragen sessie 3 in oktober! Thema: innovatie

  • 14 september 2011
  • -Reacties

Exclusieve kans voor LiveWIRE deelnemers: weer een nieuwe Durf te Vragen!

Op dinsdagmiddag 25 oktober 2011 vindt alweer de derde 'Durf te Vragen' sessie in regio West plaats. Je maakt als LiveWIRE- deelnemer waarschijnlijk al een tijdje gebruik van het praktische netwerk van LiveWIRE en volgt geregeld masterclasses. Je hebt inmiddels collega-ondernemers leren kennen die in dezelfde fase van ondernemen zitten. Maar nu bieden we deze exclusieve mogelijkheid. Wij brengen je in contact met een heel nieuw netwerk. Het netwerk van bestuurders en managers van grote bedrijven.

Thema 'innovatie van klein en groot'

Op dinsdagmiddag 25 oktober 2011 van 15.00 uur tot 18.00 uur vindt bij het Shell Technology Centre Amsterdam (STCA) de derde 'Durf te Vragen' sessie plaats van regio West. Ditmaal rondom het thema 'Innovatie van klein voor groot en van groot voor klein'. Het gaat over innovaties in het MKB die nieuwe kansen biedt voor het grootbedrijf en andersom. Maar alles kan besproken worden en persoonlijke probleemstellingen kunnen aan bod komen.

LiveWIRE wil graag regionale netwerken van verschillende groepen beter op elkaar aan laten sluiten. Daar maak je als LiveWIRE deelnemer natuurlijk gebruik van. Regionale politici, ondernemers van midden- en grootbedrijven en technologische starters worden direct met elkaar verbonden. Een werkelijk unieke kans voor ondernemers om in gesprek te gaan met managers en beleidsmakers, en hun vragen voor te leggen.

Grijp jij deze unieke kans om in contact te komen met een geheel nieuw netwerk? Neem dan contact op met Raoul Rossou, via telefoonnummer 06 - 33 31 63 91 of raoul.rossou@syntens.nl.

Let op: er is per sessie slechts ruimte voor vier LiveWIRE ondernemers (technostarters), 4 succesvolle, ervaren ondernemers en 4 beleidmakers.

Volgende bijeenkomsten

Voor de volgende bijeenkomsten zijn ook slechts 4 plaatsen per keer beschikbaar. Aanmelden voor een volgende sessies kan al wel! Geef daarbij duidelijk aan wat het thema/ de branche is waarover u ‘durft te vragen!’

Wij organiseren op regelmatige basis een Durf te Vragen sessie, waarbij deelnemers elkaar op een natuurlijke en laagdrempelige manier ontmoeten en leren kennen. Doel van de sessies is om ieders netwerk te verbreden en kennis en ervaring te delen. Houdt de Livewire website in de gaten (www.livewire.nl) voor volgende bijeenkomst en het bijbehorende thema.

 

Tags: