Korting voor Europese conferentie: Serious Gaming in de zorg!

  • 22 september 2011
  • -Reacties

Op maandag 24 en dinsdag 25 oktober 2011 organiseert Stichting Games For Health Europe in het Muziekgebouw in Amsterdam voor de eerste keer de internationale conferentie Games for Health Europe 2011. Centraal staat de vraag welke bijdrage games en simulaties kunnen leveren om de gezondheidszorg te verbeteren en betaalbaar te maken. 

10% korting voor Syntens relaties

Voor ondernemers die benieuwd zijn wat games kunnen betekenen voor hun organisatie. Als relatie van Syntens krijgt u als ondernemer 10% korting op deelname. Door bij uw registratie de kortingscode “syntensational” in te voeren wordt uw korting verwerkt.

Europese editie in Amsterdam

 Ruim vijftig internationale sprekers presenteren en demonstreren de laatste inzichten en gametoepassingen in de ouderenzorg, verslavingszorg, geestelijke gezondheidszorg, revalidatie, fitness en medische educatie en simulatie. De conferentie wordt sinds 2004 georganiseerd in Boston en kent vanaf dit jaar een Europese editie in Amsterdam.

De conference tracks:

  • Mental Health
  • Participatory Health
  • Exergaming, Active Gaming and Fitness
  • Rehabilitation Games
  • Medical Education, Medical Training, Medical Modeling and Medical Simulation

Gedurende twee dagen worden in zestig presentaties, workshops en demonstraties de laatste inzichten en gametoepassingen gepresenteerd in de ouderenzorg, verslavingszorg, geestelijke gezondheidszorg, revalidatie, fitness, medische educatie en gynaecologie.

Van Boston naar Amsterdam

Organisator Jurriaan van Rijswijk haalde de conferentie van Boston naar Amsterdam: “Dit congres brengt een bijzondere mix samen van gameontwikkelaars, medische professionals en onderzoekers die allemaal hetzelfde doel nastreven: hoe kunnen gescheiden werelden beter met elkaar samenwerken en hoe ontwikkelen we games die we effectief kunnen inzetten bij het trainen van artsen en verpleegkundig personeel, het behandelen van lichamelijke of geestelijke klachten van patiënten en aan ziektepreventie in het algemeen.“

Informatie en aanmelden

Voor de inhoud van het programma of om u aan te melden, ga naar www.gamesforhealtheurope.org.  Vergeet uw kortingscode niet: syntensational

Voor meer informatie neemt u contact op met Martijn van Gogh martijn.vangogh@syntens.nl

Tags: