CabFab2011: 10 lezingen, 100 visies, 1000 ideeën.

  • 22 september 2011
  • -Reacties

Op 7 oktober 2011 van 13:00 tot 18:00 uur opent de Caballero Fabriek de deuren. Alle deuren. Meer dan honderd ondernemingen presenteren hun producten, services en visies. Van de nieuwste serious games tot online publishing, packaging of effectieve social media campagning. Of een nieuwe manier om financiering voor uw groei te organiseren. Kijk op www.CabFab.nl wie u op 7 oktober aanstaande kunt ontmoeten.

Syntens bedrijfsbezoeken
Syntens verzorgt voor het eerst tijdens CabFab2011 bedrijfsbezoeken op maat. Heb jij klanten die ondernemers uit de Caballero Fabriek willen ontmoeten? Laat het dan aan ons weten via cabfab2011@cabfab.nl of bel voor meer informatie 088 444 0 222. Dan zorgt Syntens voor een perfecte match. Reeds 11 ondernemers hebben afspraken staan en heten u welkom. Wilt u weten welke ondernemers? Neem dan contact op met Leon.vandersande@syntens.nl of bel met 088 444 0 222.

Ontmoet Toptalent
De Gemeente Den Haag heeft CabFab2011 gekozen voor de uitreiking van de jaarijkse beurs voor Creatief Toptalent. Kom kijken welke ideeen dit jaar de kans krijgen om de markt te veroveren.

Test zelf elektrisch rijden
The New Motion heeft een glashelder doel voor ogen. Ze willen iedereen in Nederland de kans geven om te kiezen voor aantrekkelijke mobiliteit gebaseerd op hernieuwbare energie. Alles is daarop gericht. Op CabFab2011 presenteren ze hun oplossingen en kun je zelf verschillende modellen electrische auto’s testen. Mede-oprichter Alef Arendsen presenteert hun visie.

Neem een hap zand
Ook Tim Coronel heeft voor duurzaam gekozen. De geboren coureur komt met zijn duurzame Parijs Dakar buggy. Het spreekt voor zich.

Het nieuwste geld
Er zijn al veel “nieuwe” en 2.0’s. Nu ook voor financiering van Start-ups en MKB. NPEX, ABN AMRO en Deloitte Fast-50 debatteren over de nieuwste vormen van financieren.

Inspirende lezingen
Luister naar de visie op design van de succesvolle Nederlandse producent Lensvelt, de visie van Judith van Kranendonk op de toekomst van de creatieve sector én het onbezorgd Nieuwe Werken volgens KPN.

Inschrijven via http://cabfab2011.eventbrite.com
Kosten: tickets € 11,-

Caballero Fabriek
Saturnusstraat 60
2526 AH Den Haag
www.cabfab2011.nl

Tags: