De Creatieve Industrie van Haarlem opent haar deuren op 7 oktober!

  • 26 september 2011
  • -Reacties

Op vrijdag 7 oktober opent de creatieve industrie van Haarlem haar deuren tijdens de eerste ”creatieve bedrijven route’. Langs de route liggen negen locaties die zich op interactieve en op originele wijze presenteren aan het publiek. Twee origineel ingerichte bussen zullen op 7 oktober dienst doen als pendelbus tussen de diverse deelnemende bedrijfsverzamelpanden.

De route is een initiatief van de Haarlemse creatieve industrie. Zij wil graag laten zien dat Haarlem veel te bieden heeft op het gebied van creatief ondernemerschap. Webbouwers, copywriters, product designers, marketeers, kunstcollectieven, grafisch ontwerpers, social media experts, filmmakers, communicatie- en pr-professionals: je komt ze allemaal tegen op de locaties waar deze gespecialiseerde ondernemers een werkplek huren. Het feit dat deze zelfstandigen een locatie delen heeft als bijkomend voordeel dat er onderling veel wordt samengewerkt en opdrachtgevers een ‘one-stop-shop’ binnenlopen waar alle disciplines vertegenwoordigd zijn.

Voor meer informatie en een sterke filmintroductie van de dag, kijk even op nieuwssite www. pressrecord.nl.

Het programma

Het gehele programma, de route en informatie over de diverse deelnemende locaties is te vinden op www.creatieveindustriehaarlem.nl. Op 5 oktober rond 16:00 uur lichten de creatieve bedrijven een tipje van de sluier op door zich in Haarlem op kleurrijke wijze te presenteren.

 

Tags: