De dag van de Maakindustrie!

  • 02 oktober 2011
  • -Reacties

Vraag en Aanbod pakt woensdag 23 november in congrescentrum 1931 in Den Bosch uit met de Dag van de Maakindustrie. Deze spraakma(a)kende en inspirerende dag voor ondernemers in de maakindustrie staat in het teken van netwerken, inspiratie en ondernemerschap.

Tijdens de Dag van de Maakindustrie wordt Vraag en Aanbod bijgestaan door brancheverenigingen en inspirerende ondernemers. Tijdens het ochtendprogramma gaan in het Lagerhuis prominenten en bezoekers met elkaar in debat over prikkelende stellingen op het gebied van opleiden, produceren en financieringen.

Workshops en 'In the Pitch'

Tijdens workshops kunnen bezoekers onder andere kennis opdoen over machineveiligheid, industriële marketing, lean werkvoorbereiding en internationaal ondernemen. Aan het eind van de middag wordt tot slot in het onderdeel ‘In the Pitch' gestreden om het beste productidee.

Dragon's Den Pitch

Ontwerpers en/of ondernemers met een serieus productidee kunnen meedoen aan de Dragon's Den pitch. Je krijgt de mogelijkheid om tijdens het symposium 'Dag van de Maakindustrie' je product of dienst voor een 4-koppige jury te presenteren en te laten zien waar je tegen problemen qua financiering aanloopt.

Ideeën worden op 4 aspecten beoordeeld: financiële haalbaarheid, duurzaamheidsaspecten, marktpotentie en innovatief karakter. Je wordt uitgenodigd een introductie te geven (met beeld, interactief), waarna de jury (Dragons) je vragen stelt. De aanwezigen in de zaal kunnen ook vragen stellen en meestemmen. De winnaar gaat met een financiële partij (tevens jurylid) serieus in gesprek. Grijp jij deze kans die je ook veel media aandacht geeft? Neem contact op met Sjoerd Keijser voor meer informatie: sjoerd.keijser@syntens.nl

Meer info

Voor meer informatie over het programma of aanmelding voor de Dag van de Maakindustrie, kijk HIER.

Tags: