De kandidaten voor de Shell LiveWIRE Award 2011 zijn bekend!

  • 04 oktober 2011
  • -Reacties

Het is zover! Er zijn 13 technische ondernemers met verrassende innovaties geselecteerd. LiveWIRE presenteert met gepaste trots 13 technische ondernemers die gaan strijden om de grote prijs van 2011: de Shell LiveWIRE Award 2011. Deze gerenommeerde Award wordt dit jaar voor de 13e maal uitgereikt.

Zoals ieder jaar bestaat de wedstrijd uit twee onderdelen. Tijdens de jurydag die dit jaar op 10 november 2011 plaatsvindt bij Business News Radio/Financieel Dagblad worden de 13 ondernemers uitgedaagd zich optimaal te presenteren aan de jury. Deze jury besluit aan het eind van deze dag welke 4 ondernemers door mogen naar de grote finale die plaatsvindt op 14 december 2011 bij Shell in Den Haag. De ondernemers worden beoordeeld op innovatie, ondernemingszin en groeipotentie.

Kandidaten

De 13 kandidaten voor de Shell LiveWIRE Award 2011 *tromgeroffel* zijn als volgt:

Patricia van Schie is projectleider LiveWIRE bij Shell: “Jaarlijks biedt LiveWIRE aan meer dan 300 ondernemers persoonlijke coaching en advies. Met deze afsluitende competitie biedt LiveWIRE een extra impuls en een podium aan 13 bijzondere technostarters. Deze ondernemers vallen op door een goede combinatie van innovatief denken en onderscheidend ondernemerschap.”

Sjoerd Keijser is Projectleider van LiveWIRE bij Syntens (nu Kamer van Koophandel). Hij vertelt: ‘We richten ons met dit programma op de innovatieve jonge technisch georiënteerde ondernemer in Nederland. Ook dit jaar hebben we uit de aanmeldingen de parels van innovatief ondernemerschap gekozen. De ondernemers zijn afkomstig uit verschillende regio’s in Nederland en hebben zeer uiteenlopende producten en diensten. Het belooft weer een spannende competitie te worden.”

LiveWIRE wil de deelnemers alvast van harte feliciteren en veel succes wensen komende weken in de strijd om de finale!

Volg ons nu ook via Twitter @LiveWIRENL en zie met welke producten en diensten deze ondernemers meedingen naar de Award.

 

Tags: