Van mogelijke kanshebber tot winnaar van de Shell LiveWIRE Award!

  • 13 oktober 2011
  • -Reacties

Zoals je al wel gelezen, gezien of gehoord hebt.. de 13 kandidaten voor de Shell LiveWIRE Award zijn bekend! Dertien tecnisch innovatieve ondernemers hebben de eerste Nederlandse concurrenten achter zich gelaten, en gaan samen met LiveWIRE het traject in om hun kans op het winnen van de Award en 10.000 euro te vergroten!

Hoe gaan de kandidaten nu van mogelijke kanshebber naar mogelijke winnaar? Hieronder zullen we uitleggen wat er de komende weken allemaal gaat gebeuren, en hoe je deze spannende race kunt blijven volgen.

Jurydag

Op donderdag 10 november 2011 vindt de jurydag plaats bij Financieel Dagblad/Business News Radio in Amsterdam. We bieden die dag een pitch-training en mediatraining gegeven door BNR journalisten en experts in de ochtend aan de deelnemers. Daarnaast nemen de kandidaten die middag deel aan diverse workshops rondom het thema 'zichtbaarheid'. In de middag wordt er door de kandidaten gepitched voor de jury. Uit de 13 geselecteerde ondernemers worden op 10 november vier finalisten gekozen die kansmaken op de Shell LiveWIRE Award.

Wij zullen de dag vastleggen en ook tijdens de dag zelf al filmverslagen en leuke anecdotes over de middag plaatsen, zodat jullie de gehele dag kunnen volgen.

Stem mee!

De week na de jurydag zullen de pitches van de finalisten op de website verschijnen. Hierna kan er fanatiek gestemd worden door jou! Je kunt laten weten wie volgens jou de grote winnaar moet zijn, en de Shell LiveWIRE Award het meest verdient.

De grote finale

De grote finale vindt plaats op woensdag 14 december 2011 in de middag en avond bij Shell in Den Haag. Hierna mag de champagne open, en zal het verlossende antwoord bekend gemaakt worden op de vraag: wie is de winnaar van de Shell LiveWIRE Award 2011!

 

 

 

 

Tags: